Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende (8t./ugen) til Centre for Sustainability and Society (SUSY

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
30-08-2019
Kviknummer
LJA-74806898
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Til Centre for Sustainability and Society på Det samfundsvidenskabelige Fakultet og et forskningsprojekt om udvikling og implementering af et grønt nationalregnskab søges en studerende til hjælp med forfaldende praktisk, administrativt og forskningsunderstøttende arbejde.

Både center og forskningsprojektet er forankret på Institut for Statskundskab (IFS). Centeret er en platform for forsknings- og undervisningsmæssigt samarbejde på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Forskningsprojektet om grønt nationalregnskab og grønne økonomiske modeller gennemføres i samarbejde mellem forskere fra Institut for Statskundskab, Økonomisk Institut, Institut for Fødevareressourcer og Økonomi (alle KU), Danmarks Statistik og DREAM-modelgruppen løber i perioden 2017-2021. Projektet har til formål via forskellige forsknings- og kommunikationsaktiviteter at understøtte udviklingen og udbredelsen af et grønt nationalregnskab og grønne økonomiske modeller blandt danske politiske beslutningstagere, embedsmænd, erhvervsfolk m.v.

Den studerende skal deltage i opgaver i forbindelse med både centeret og projektet. Vedkommende skal assistere med at vedligeholde centerets website (evt. efter et CMS kursus) og kunne hjælpe projektgruppens forskere med opgaver af praktisk, administrativ og forskningsunderstøttende karakter. En del af arbejdet vil bl.a. bestå i at koordinere mødeaktiviteter med stakeholders, medhjælp til planlægning og eksekvering af workshops og konferencer; transskription af forskningsinterviews og tilsvarende ad-hoc opgaver m.v.

Den ideelle ansøger til stillingen:

  • Arbejder selvstændigt, effektivt og struktureret;
  • Har erfaring med opdatering/udvikling af hjemmesider
  • Kan prioritere og fokusere sine arbejdsopgaver, holde mange bolde i luften og overholde en deadline;
  • Er pligtopfyldende og kvalitetsbevidst;
  • Har evt. forudgående erfaring med forskningsunderstøttende opgaver og administration
Arbejdstiden er i udgangspunktet 8 timer/uge men vil evt. kunne tilrettelægges fleksibelt mhp. at honorere ansøgers forpligtelser ift. eksamensperioder, projektopgaver m.v. Læs mere om centeret på: http://susy.ku.dk og om projektet på: www.dst.dk/ext/national/groentbnp--pdf)

Det er en forudsætning for ansættelse, at ansøger er indskrevet og er aktiv studerende ved en videregående uddannelse

Ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) 35.

Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Ansættelse vil ske fra 15. september 2019 eller snarest muligt derefter. Ansættelsen er som udgangspunkt et år, men eventuelt med mulighed for forlængelse.

Ansøgning mv.

Send venligst kortfattet ansøgning (max. 1 side) med en kort beskrivelse af dig selv herunder dine faglige kompetencer, interesser, evt. relevante erfaringer og evt. referencer bilagt kortfattet CV, karakterudskrift og dokumentation for indskrivning elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget),

Ansøgningsfristen er fredag d. 30. august 2019.Yderligere oplysninger

Yderligere spørgsmål til stillingen, forskningsprojektet m.v. kan stiles til professor Jens V. Hoff, jh@ifs.ku.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
30-08-2019
Kviknummer
LJA-74806898
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed