Gem annonce

Studerende med flair for kommunikation og koordination til Forretningsudvikling- og digitaliseringssektion

KU - FA - Kbh K

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2020
KU - FA - Kbh K
Universitetsfirkanten, Nørregade 10
1165
København K
Tlf
35324264
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81402455
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Kan du bidrage til at styrke kommunikationen mellem Koncern-økonomi og fakulteterne? Og har du mod på at indtræde i en koordinerende rolle, som skal sikre at vores kommunikationen kommer på rette tid og via de rette kanaler? Så er du måske vores nye studentermedarbejder i Forretningsudvikling- og digitaliseringssektionen.


Forretningsudvikling- og digitaliseringssektionen
Forretningsudvikling- og digitaliseringssektionen er placeret i Koncern-økonomi og løser tværgående opgaver for hele økonomiområdet ift. temaerne: Kommunikation, porteføljestyring, projektledelse, systemudvikling og implementering, procesledelse, -kortlægning og optimering, digitalisering og automatisering og stedkode- og stamdatagovernance.

Vi sørger en studentermedarbejder, der kan understøtte hele afdelingen med kommunikation af vores mange og store udviklingsaktiviteter samt udbredelse af nyheder vedr. driftsopgaverne.

Om jobbet

  • Du vil skulle assistere i forbindelse med koordinering for en tværgående redaktionsgruppe ift. udsendelse af Koncern-økonomis nyhedsbrev
  • Du skal bistå med implementeringen af Koncern-økonomis kommunikationsstrategi
  • Du skal assistere med at kvalitetssikre al skriftlig nyhedsmateriale og sikre, at der er en rød tråd i måden vi skriver på
  • Du vil understøtte afdelingens projektledere i deres kommunikation af formål og fremdrift i de store tværgående projekter, som afdelingen er ansvarlig for
  • Du skal ligeledes understøtte vores webredaktør ift. opdatering af materiale på vores intranet
Personprofil
Vi forestiller os du, at du studerer på kandidatuddannelsen og gerne har erfaring med kommunikationsopgaver, at skabe struktur, udarbejde beslutningsoplæg og evt. ledelse af opgaver og projekter.

  • Du er god til at forså og formidle komplekse problemstillinger
  • Du er god til at skrive levende, forståeligt og korrekt, og kan uddrage og dokumentere essensen af det der bliver talt om
  • Du er god til at skabe relationer og har et skarpt blik for, hvad vores interessenter og samarbejdspartnere har brug for
  • Du har mulighed for at fastlægge scope for egne opgaver, så de leveres til rette tid og i rette kvalitet
  • Du arbejder struktureret og forstår vigtigheden af at dokumentere arbejdet, og du er god til at skabe overblik og struktur, når du arbejder med flere opgaver samtidig.
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte specialkonsulent Nicoline Lykke-Rasmussen på tlf. 9350 9269 eller sektionsleder Agnes K. Boldsen på tlf. 2636 6993.

Stillingen er normeret til 10-15 timer om ugen under hensynstagen til undervisning og eksamensperioder. Ansættelse sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentliges Ansattes organisationer Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/STAT).

Mindstetimelønnen er 126,28 kr.

Tiltrædelses hurtigst mulig.

Stillingen løber i første omgang frem til juli 2021, hvorefter vi vurderer en forlængelse.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Send ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og evt. bilag elektronisk via jobsiden på www.jobportalen.ku.dk. Ansøgningsfrist er den 30. november 2020.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
KU - FA - Kbh K
Universitetsfirkanten, Nørregade 10
1165
København K
Tlf
35324264
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81402455
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce