Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende søges til kontoret for SCIENCE Forskning og Innovation, fakultetssekretariatet.

KU SCIENCE FAK. SEK.

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2019
Kontakt
KU SCIENCE FAK. SEK.
Frb. Campus, Bülowsvej 172
1870
Frederiksberg C
Tlf
28754280
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
06-10-2019
Kviknummer
LJA-75792682
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vi søger pr 14. oktober eller snarest derefter en studerende, der har lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver, lige fra at assistere med postaward opgaver dvs. administration af fakultetets EU-finansierede internationale ph.d.-program, TALENT Doctoral Programme, som indebærer alt fra statistik udarbejdelse og præsentationer til understøttele af afrapporteringer til EU kommissionen, til varetagelse af diverse Ph d. administrative opgaver, i SCIENCES Ph d. skole. Derudover er der også HK relaterede opgaver generelt i kontoret for Forskning og Innovation. Du bliver en del af et kontor og en fakultetsadministration fyldt med engagerede kompetente kolleger, i tæt samarbejde med fakultetets ledelse, herunder prodekanen for Forskning og SCIENCE Forskerne.

Om os:

SCIENCE Forskning og Innovation (SCI-FI) omfatter 2 enheder i SCIENCEs fakultetssekretariat: Forskerstøtte og Ph.d. administration. Du vil komme til at arbejde i begge enheder, men især med administrationen af Cofund projektet TALENT og i Ph.d. enheden. I forskerstøtteenheden assisterer vi blandt andet fakultetets forskere med at skrive ansøgninger om midler til deres forskning og infrastruktur fra danske og internationale råd og fonde. I Ph.d. enheden varetager vi administrationen af fakultets ca. 1050 Ph.d. studerende. Derudover har vi en del administrative ad hoc opgaver for fakultetets ledelse.

?Vi er godt 20 ansatte i kontoret, dedikerede kompetente og flittige, præget af godt kollegaskab, uformel omgangstone, med et godt socialt miljø med plads til humor og højt til loftet. Vi er lokaliseret på Frederiksberg Campus, Bülowsvej 15.

?Hvad skal du arbejde med?

Du vil indgå i løsningen af kontorets mangeartede opgaver, nogle planlagte andre ad hoc. Dine arbejdsopgaver vil være varierende og du skal blandt andet:

  • bidrage til mindre research- og analyseopgaver samt driften af strategiske indsatser
  • medvirke til at omsætte statistik og budskaber til skarpe PowerPoint præsentationer
  • sammenfatte og skabe struktur og overblik over materialer især ifm afrapporteringer til EU
  • assistere ved møder og workshops
  • bistå med afdelingens opgaver i øvrigt, både administrative og praktiske og rutinemæssige opgaver
Hvad forventer vi af dig?

Du er i gang med en videregående universitetsuddannelse, gerne en samfundsvidenskabelig uddannelse, og har mere end et år tilbage af din studietid.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er systematisk og analytisk i din tilgang til dine opgaver
  • en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt- det skriftlige arbejdssprog er overvejende engelsk
  • engagerer dig i det du laver, håndterer selvstændigt ansvar og har stærke samarbejdsevner
  • klar til at løse stort og småt i forbindelse med såvel udviklingsprojekter som administrative opgaver
Løn og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 12 timer fordelt hen over året. Vi planlægger sammen dine arbejdstider, så der er balance mellem dine arbejdsopgaver og dine studier. Du skal være forberedt på, at der i nogle perioder kan være brug for, at du lægger flere timer end normalt.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering som timelønnet studerende. Ansættelsen er betinget af, at du er aktiv studerende.

Hvordan ansøger du?

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 6. oktober 2019. Du skal vedhæfte karakterudskrift fra din nuværende uddannelse.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Inge-Sofie Sørensen på tlf.+45 2875 4280.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet SCIENCE i kort form er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.500 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. http://www.science.ku.dk/Ansøg nu
Kontakt
KU SCIENCE FAK. SEK.
Frb. Campus, Bülowsvej 172
1870
Frederiksberg C
Tlf
28754280
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
06-10-2019
Kviknummer
LJA-75792682
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed