Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende søges til Ledelsessekretariat på SCIENCE

KU SCIENCE FAK. SEK.

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
09-09-2019
Kontakt
KU SCIENCE FAK. SEK.
Frb. Campus, Bülowsvej 172
1870
Frederiksberg C
Tlf
28754280
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75476206
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Hvis du har lyst til at arbejde i et sekretariat tæt på ledelsen og de strategiske beslutninger, så er denne stilling som studerende i Ledelsessekretariatet på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (også kaldet SCIENCE) på Københavns Universitet (KU) måske noget for dig. Stillingen er til besættelse den 1. november eller snarest derefter.

Hvem er vi?

I Ledelsessekretariat varetager vi den daglige administrative støtte for direktionen, sekretærfunktionen for en række råd og udvalg på fakultetet, rådgivning og projektledelse i forhold til tværgående strategiske og organisatoriske indsatser samt en række ad hoc opgaver. Og vi fungerer bindeled mellem direktionen og resten af fakultetet, Københavns Universitet og omverdenen.

Ledelsessekretariatet danner sammen med kommunikationssektionen kontoret Ledelse og Kommunikation. Her vil du få 24 dedikerede kollegaer. Vi har en uformel omgangstone og et godt socialt miljø med plads til humor.

Hvad skal du arbejde med?

Du vil indgå i løsningen af ledelsessekretariatets mangeartede opgaver, der spænder fra større udviklings- og forandringsprojekter til diverse sekretariatsopgaver, nogle planlagte andre ad hoc.

Dine arbejdsopgaver vil være varierende og du skal blandt andet:

  • bidrage til mindre research- og analyseopgaver, planlægning, udvikling og drift af strategiske indsatser
  • omsætte budskaber til skarpe PowerPoint præsentationer
  • sammenfatte og skabe struktur og overblik over materialer
  • assistere ved møder, workshops og konferencer
  • bistå med afdelingens opgaver i øvrigt, både administrative og praktiske opgaver
Du vil blive koblet på strategiske opgaver og projekter, men skal også forvente at skulle bruge tid på at løse praktiske og rutinemæssige opgaver.

Hvad forventer vi af dig?

Du skal være i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse ved et universitet, gerne en samfundsvidenskabelig uddannelse, og have mere end et år tilbage af din studietid.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er systematisk og analytisk i din tilgang til dine opgaver
  • en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt
  • engagerer dig i det du laver, håndterer selvstændigt ansvar og har stærke samarbejdsevner
  • klar til at løse stort og småt i forbindelse med såvel udviklingsprojekter som sekretariatsbetjening
Løn og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 7 timer fordelt hen over året. Sammen planlægger vi dine arbejdstider, så der er balance mellem dine arbejdsopgaver og dine studier. Du skal være forberedt på, at der i nogle perioder kan være brug for, at du lægger flere timer end normalt.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering som timelønnet studerende. Ansættelsen er betinget af at du er aktiv studerende.

Hvordan ansøger du?

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 22. september 2019. Du skal vedhæfte karakterudskrift fra din nuværende uddannelse.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Tine Brandt-Nielsen på tlf. 41 12 15 71.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet SCIENCE i kort form er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.500 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. http://www.science.ku.dk/
Ansøg nu
Kontakt
KU SCIENCE FAK. SEK.
Frb. Campus, Bülowsvej 172
1870
Frederiksberg C
Tlf
28754280
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
22-09-2019
Kviknummer
LJA-75476206
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed