Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til Center for Militære Studier, SAMF

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-10-2018
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
09-10-2018
Udløber
18-10-2018
Kviknummer
LJA-66427114
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde på en centralt placeret universitetstænketank med tråde ud i dansk og international politik? Center for Militære Studier (CMS) søger studerende med tiltrædelse d. 1. november 2018 eller snarest muligt derefter.

Arbejdsopgaver:
Studenterteamet på CMS hjælper centerets forskere med bl.a. litteratursøgninger, interviews, databearbejdning og layout, varetager den praktiske gennemførsel af centerets seminarer og konferencer samt udfører en række opgaver forbundet med centerets daglige drift, herunder centerets eksterne kommunikation.

Kvalifikationer:
I kraft af centerets samspil med medier, embedsmænd og politikere kan opgaver opstå med kort varsel, hvilket kræver stor fleksibilitet og initiativrighed af vores studentermedarbejdere.

I kraft af studenterteamets forskelligartede opgaver vil kendskab til et eller flere af de følgende områder være en fordel: kvantitativ og/eller kvalitativ metode, international politik og militære studier, dansk forsvar og forsvarspolitik, grafisk design, hjemmesideredigering og sociale medier.

Om CMS
Center for Militære Studier er et forskningscenter ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Centeret udfører forskning, forskningsbaseret myndighedsbetjening for Forsvarsministeriet og forsvarsforligskredsen, undervisning og formidling. Centerets 12 fuldtidsansatte udgøres af forskere, militæranalytikere, ph.d.-studerende og videnskabelige assistenter. For yderligere oplysninger om centeret, se cms.polsci.ku.dk

Løn og ansættelsesvilkår:
Arbejdstiden er på 15 timer om ugen i gennemsnit, men kan variere. Der tages hensyn til eksaminer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK med indplacering som studerende-HK. Minimumstimelønnen er kr. 122,44 (april 2018 niveau). Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

For yderligere information:
Kontakt centeradministrator Mikkel Broen Jakobsen: mbj@ifs.ku.dk, tlf. 35332457.

Er du interesseret, så send Jobportalen en kort motiveret ansøgning samt CV og eksamensudskrift senest d. 18. oktober 2018.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller word)
Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb, vil ikke blive accepteret.

Ansøg nu
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
09-10-2018
Udløber
18-10-2018
Kviknummer
LJA-66427114
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed