Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til FORUM - for Fremtidens Offentlige Styring og Ledelse på Institut for Statskundskab, Københavns Universitet

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2020
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81402454
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Interesserer du dig for offentlig styring og ledelse? Og vil du have praktisk erfaring fra en politisk præget organisation samt styrke dine proces- IT- og formidlingskompetencer? Så er du måske den nye studerende i FORUM for fremtidens offentlige styring og ledelse. Sammen med projektleder og bestyrelse skal du sikre, at FORUMs netværksaktiviteter er attraktive for medlemmer og samarbejdspartnere.Om stillingen:

Vi har brug for en studerende, der kan hjælpe Henrik Hjortdal med den daglige drift af FORUM. Dit nye skrivebord står på Københavns Universitet, Institut for Statskundskab på Center for Sundhed og Samfund. Indtil videre må arbejdet dog primært foregå hjemmefra pga. restriktionerne ved Covid 19.Hvem er vi?

FORUM fungerer som et netværk mellem forskere, beslutningstagere og praktikere om udvikling af offentlig styring og ledelse. Vi etablerer dialog og erfaringsudveksling i form af debatmøder, rundbordssamtaler, konferencer og vi udgiver nyhedsbreve og artikler i bl.a. NB Nyt. Vi samarbejder med de fleste relevante forskningsmiljøer i Danmark og vores sponsorer er KOMDIR, Økonomistyrelsen, Djøf, Fagbevægelsens Hovedorganisation, VIA University College, Københavns Professionshøjskole, Slagelse kommune, Forsvarsakademiet og Medarbejder- og Kompetencestyrelsen. Du kan læse meget mere på www.polsci.ku.dk/Forum.Hvad består jobbet i?

Vi er på udkig efter en, der har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver som eksempelvis: • Besvarelse af henvendelser fra medlemmer, interessenter, sponsorer, virksomheder mv.
 • Produktion af indhold til forskellige platforme som nyheder og andet infografisk materiale
 • Bidrage til planlægning og gennemførelse af FORUMs debatmøder, konferencer, rundbordssamtaler, bestyrelsesmøder samt webinarer.
 • IT-opgaver: hjælpe med Forums profiler på de sociale medier (fx LinkedIn), hjælpe med redigering af tilmeldingssider på Conference Manager/NemTilmeld, og vedligeholdelse og opdatering af Forums hjemmeside. Dertil vil der være opgaver angående udvikling af digitale kommunikationsformer.
 • Lave mødereferater og bidrage til notater og artikler.
 • Vedligeholdelse af medlemsdatabasen og opkrævning af kontingenter.
 • Praktiske og logistiske opgaver i forbindelse med debatmøder, konferencer og rundbordssamtaler, herunder modtagelse af mødedeltagere, teknisk klargøring, lokaleindretning og bordopstilling, lokalebookninger, madbestillinger, oprydning osv.
Om dig:

Der kan være mange veje til et job hos FORUM, men vi forestiller os, at du er i gang med Statskundskab eller en anden videregående uddannelse inden for samfundsvidenskaben og har lyst til at udvikle dig i jobbet.

Vi forestiller os, at du:

 • kan arbejde struktureret, og ikke er bange for selvstændigt at opsøge nye opgaver
 • har gode skriftlige formidlingsevner og kan formulere dig korrekt og klart
 • er god til at holde overblikket, også når der er mange arbejdsopgaver og deadlines og vide djævlen kan ligge i detaljen
 • er nysgerrig, lærenem og har et højt fagligt niveau
 • har flair for IT, eller har lysten til at udvikle dine IT-kompetencer, herunder Conference Manager, NemTilmeld, hjemmesideredigering mv.
 • er imødekommende og servicemindet
Jobbet kommer med masser af tillid, frihed og ansvar. Det kræver derfor også, at du er typen, der selv kan træffe beslutninger og ikke skal have detaljerede instrukser for at kunne arbejde struktureret.Løn og ansættelsesvilkår:

 • Start er d. 1. januar 2021.
 • Stillingen er normeret til 10 timer i gennemsnit pr. uge.
 • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering som studerende.
 • Minimumstimelønnen er kr. 126,28 (1. april 2020-niveau). Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.


For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.Yderligere oplysninger:

Vil du høre mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte os:

Studerende, Anna Møller Jakobsen, annamjakobsen@ifs.ku.dk.

Daglig leder af FORUM, Henrik Hjortdal: hhj@ifs.ku.dk - tlf. 22732663.Din ansøgning:

Ansøgning, CV, karakterudskrift og indskrivningsbevis indsendes elektronisk via Jobportalen (tryk på linket SØG STILLINGEN i opslaget) senest 1. december 2020.

Samtaler forventes afholdt snarest derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig.Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35329066
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81402454
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed