Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til Institut for Folkesundhedsvidenskab, Afdeling for Sundhedstjenesteforskning

Institut for Folkesundhedsvidenskab

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Institut for Folkesundhedsvidenskab
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35327968
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
08-03-2018
Kviknummer
LJA-56255960
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vi søger 1-2 studerende til forskellige praktiske og administrative arbejdsopgaver. Det vil være en fordel, hvis du er fortrolig med Officepakken, som anvendes bredt på universitetet. Da en del intern og ekstern kommunikation sker på engelsk er det en forudsætning, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.  
 
Om Institut for Folkesundhedsvidenskab 
Institut for Folkesundhedsvidenskab bidrager med sin forskning til det videnskabelige fundament for forbedring af befolkningens sundhed og for øget indsigt i sammenhængen mellem sundhed og samfund. Instituttet leverer undervisning på en lang række uddannelser på bachelor- og kandidatniveau samt sommerkurser og ph.d.-kurser. En stor del af instituttet har til huse på Center for Sundhed og Samfund, der ligger på Københavns gamle Kommunehospital. Læs mere om instituttet på www.ifsv.ku.dk. 
 
Opgaver 
Stillingerne er placeret i Afdeling for Sundhedstjenesteforskning og vil være knyttet til Forskningscenter for Migration, Etnicitet og Sundhed (se mere på http://mesu.ku.dk/dansk/)  og Forskningsprojektet Personalized Medicine in the Welfare State (MeInWe) (se mere http://www.ifsv.ku.dk/afdelinger/sundhedstjenesteforskning/medarbejdere/?pure=da/persons/124145 og http://sund.ku.dk/nyheder/2017/09/antropologen-der-undersoeger-etikken-i-brugen-af-personlig-medicin/
 
Opgaverne er litteratursøgning, transskribering, inddatering i reference manager, hjælp til opstilling af artikler, ansøgninger, budgetter, rapporter etc, opdatering af centerets hjemmeside i samarbejde med instituttets webteam, hjælp ved centerets undervisningsopgaver (fx bestilling af bøger, koordination af undervisning, booking af lokaler, hjælp til udarbejdelse af kompendium) ad-hoc taste- og skrivearbejde samt opdækning og afrydning ved møder. 
 
For nærmere oplysninger kan du kontakte:
For MESU: videnskabelig assistent Kristine Sorgenfri Hansen (tlf. 3533 3790, mail krsh@sund.ku.dk
For MeInWe: professor Mette Nordahl Svendsen (tlf 35327624; mail: mesv@sund.ku.dk) eller lektor Jeanette B L Knox (tlf 35337334; mail: knox@sund.ku.dk
 
Ansættelse 
Arbejdsomfanget er ca. 7 timer om ugen efter nærmere aftale. Aflønning i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK 35 for aktive studerende, der dokumenterer at være indskrevet ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse (MVU) på en professionshøjskole eller tilsvarende institution. Timelønnen udgør 121,06-127,01 kr. afhængig af din anciennitet og hvor langt du er i dit studie.  
 
Send ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. anbefalinger via linket nedenfor senest den 8. marts 2018. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger. Du bedes venligst i din ansøgning gøre opmærksom på, hvilken/hvilke stilling(er) du er interesseret i. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen. 
 
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har ca. 7500 studerende, ca. 1500 ph.d.-studerende og beskæftiger ca. 3200 medarbejdere. Fakultetet skaber ny viden og formidling gennem sine kerneaktiviteter: forskning, undervisning, videndeling og kommunikation. Med grundforskningsområder lige fra molekylære studier til samfundsstudier bidrager fakultetet til en sund fremtid gennem sine kandidater, forskningsresultater og opfindelser til gavn for patienterne og samfundet.

Ansøg nu
Kontakt
Institut for Folkesundhedsvidenskab
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35327968
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
08-03-2018
Kviknummer
LJA-56255960
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed