Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til IT byggesagsbehandling på KU

Fællesadministrationen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Fællesadministrationen
Universitetsfirkanten Nørregade 10
1165
København K
Tlf
20560080
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
20-04-2018
Kviknummer
LJA-59307747
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du interesse for og evner til at arbejde med byggesager og IT understøttelse, byggesagsbehandling og hertil understøttende projektlederhjælp? Så er du måske den nye studerende i Campus Service, som bl.a. arbejder med byggesager på Københavns Universitet.

Du bliver ansat i sektionen Campus Vedligehold. Her har vi ansvaret for alle i gangværende KU bygge- og vedligeholdelsessager. Som studerende hos os vil du selv skulle løse mindre opgaver, samt løse forskellige opgaver for hele Campus Service. KU er en god arbejdsplads. I Campus Service har vi travlt, og vi har det sjovt. Du vil komme til at lære en masse hos os mens du er under uddannelse. Og vi tager os godt af dig, når du er på job.

Primære arbejdsopgaver

 • Organisering af vedligeholdelsesprojekter
 • Hjælpe og understøtte kollegaerne i sektionen med implementering af IT system til Facility Management
 • Organisering af statusmøder vedr. afvikling af projekter
 • Kommunikation med brugerne om status på projekterne
 • Bistår og hjælper kollegaer med beskrivelse af mindre projekter
 • Diverse administrativ hjælp til kollegaerne i Campus Vedligehold
Om dig
Du er måske i gang med en uddannelse inden for arkitektur, byggeri, IT eller lign., men du kan også have en anden faglig profil. Det vigtigste er, at du har interesse for og evner til at arbejde med faste processer indenfor byggeprojekter, og at du har engagement og kan blive begejstret for at formidle byggeri på KU. Vi arbejder ofte projektorienteret og/eller i team, og det er vigtigt at du er en holdspiller. Desuden forventer vi, at du:
 • Kan arbejde alene med opgaverne - herunder at du kan tage ansvar for at løse opgaver til de aftalte deadlines
 • Er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver/stofområder
 • Er fleksibel i løsningen af arbejdsopgaver og kan overholde deadlines
 • Er fortrolig med excel og andre IT systemmer
 • Skriver perfekt dansk, og er god til at formulere dig kort og præcist
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) 35. Minimumstimelønnen er kr.121,06. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

Ansættelsen er gældende frem til og med 30. april 2020

Start: 1. juni 2018 eller efter aftale. Arbejdstid: Ca. 2 dage om ugen (15 timer), med gensidig fleksibilitet, så der kan være mere arbejde i travle perioder og mindre i andre (f.eks. eksamensperioder).

Interesseret? Stillingen søges online via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Upload din ansøgning og et kort CV senest den 20. april 2018.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

For yderligere information om stillingen kontakt vedligeholdelseschef Suzanne Søderberg på tlf. 20560080. Du kan læse mere om Campus Service på http://www.cas.ku.dk.

Ansøg nu
Kontakt
Fællesadministrationen
Universitetsfirkanten Nørregade 10
1165
København K
Tlf
20560080
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
20-04-2018
Kviknummer
LJA-59307747
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed