Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til Kommunikation

KU - FA - Kbh K

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-02-2019
Kontakt
KU - FA - Kbh K
Universitetsfirkanten, Nørregade 10
1165
København K
Tlf
35322685
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
21-02-2019
Kviknummer
LJA-70522154
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Kommunikationsafdelingen på Københavns Universitet søger 3 nye studerende til alsidigt kommunikationsarbejde. Stillingerne er på 15 timer pr. uge med start fra 1. marts 2019.

Om jobbet
Kommunikationsafdelingen har ansvaret for universitetets interne og eksterne web, og rådgiver om og koordinerer den interne og eksterne kommunikation på både dansk og engelsk.

Som studerende vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå i at udvikle og vedligeholde intranet og webportal, så interesse for webkommunikation er bestemt en fordel.

I Kommunikationsafdelingen deler vi en travl hverdag præget af stort engagement, fleksibilitet og godt humør. Af dig forventer vi, at du arbejder struktureret, er i stand til at løse selvstændige opgaver og har mod på at deltage i afdelingens mange forskellige opgaver.

Som studerende er det vigtigt, at du er serviceminded og samarbejdsorienteret, og i øvrigt trives fint med mange arbejdsgivere. Til gengæld tilbyder vi dig et spændende studiejob i en åben kultur, hvor du får gode muligheder for at lære og udvikle dig inden for kommunikationsområdet.

Vi forventer:
At du besidder et indgående kendskab til KUnet (Sharepoint 2016) og KUs CMS (Obvius) begge på redaktørniveau.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) 35.

Minimumstimelønnen er kr. 123,04. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.


Kontakt
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sektionsleder Henrik Korzen på telefon 35 32 42 74 eller e-mail heko@adm.ku.dk

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne. Husk, du skal være studerende og gerne have mindst 1,5 år tilbage af din studietid.


Ansøgningsfrist
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 21. februar 2019.

Du finder opslaget på jobportal.ku.dk under Administrative og forskningsunderstøttende stillinger / Studenterjobs.
Åbn linket "Søg stillingen", udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning og C.V.

Kommunikation er en afdeling med 26 ansatte og har det overordnede ansvar for den interne og eksterne kommunikation på universitetet. På http://www.kommunikation.ku.dk kan du læse mere om kommunikationsafdelingen og afdelingens medarbejdere.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
KU - FA - Kbh K
Universitetsfirkanten, Nørregade 10
1165
København K
Tlf
35322685
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
21-02-2019
Kviknummer
LJA-70522154
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed