Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til SCIENCE's digitale kommunikation

KU SCIENCE FAK. SEK.

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
13-11-2019
Kontakt
KU SCIENCE FAK. SEK.
Frb. Campus, Bülowsvej 172
1870
Frederiksberg C
Tlf
28754280
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
29-11-2019
Kviknummer
LJA-77421186
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Kom og hjælp os online og få selv god erfaring på dit cv. På Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet (SCIENCE) søger vi en studerende, der sammen med fakultetets webteam Ali og Annika - kan styrke vores digitale kommunikation. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for digital kommunikation, men din primære opgave bliver at hjælpe os med at vedligeholde og ikke mindst udvikle vores eksterne hjemmesider og vores intranet. Derudover skal du assistere de lokale webredaktører på vores 11 institutter med support og udvikling af deres webløsninger. Endelig skal du fra tid til anden hjælpe vores social media-manager med forskellige opgaver.

Om dig
Du er i gang med en videregående uddannelse og kan være hos os i et par år. Det er vigtig, at du er grundig, struktureret og kan arbejde selvstændigt, ligesom du skal have en god pen og gode kommunikative kompetencer både på dansk og engelsk. For dig er det vigtigt at lave indhold, der kommer brugernes behov i møde, og vi hører meget gerne dine forslag til, hvordan vi fortsat kan udvikle vores digitale kanaler.

Vi lærer dig selvfølgelig op i de forskellige systemer, men du skal overordnet have teknisk sans. Det er en bonus, hvis du har kendskab til html, css og SEO samt forståelse for brugervenlighedsprincipper. Kender du Adobe-pakken, særligt Photoshop eller andre billedredigeringsprogrammer, bliver vi rigtig glade, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du kan arbejde systematisk og ikke lader dig skræmme af hverken nye udviklingsopgaver eller de mere rutineprægede driftsopgaver.

Om os
Du vil i det daglige komme til at arbejde sammen med webteamet, der består af to fuldtidsansatte. Teamet er en del af SCIENCE Ledelse og kommunikation, så du bliver en del af et samlet hold med 25 kollegaer med mange forskellige kompetencer. Arbejdstiden er 7 timer om ugen med mulighed for flere. Præcist hvor mange er vi fleksible omkring, ligesom vi er fleksible omkring dine eksamensperioder. Og så er vi supersøde og virkelig sjove hvis vi selv skal sige det.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen forudsætter, at du er aktiv studerende.

Løn er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT for studerende. Timelønnen er pt. kr. 123,61.

Hvordan kan det blive dig? Hvis du har lyst til at arbejde sammen med os og har de rigtige kvalifikationer, kan du sende en ansøgning senest d. 29. november 2019. Ansøgning, kopi af studiekort, CV og eventuelle anbefalinger skal sendes via hjemmesiden http://www.jobportal.ku.dk/tap - vælg Det Natur- og Biovidenskabelige fakultet. (tryk på linket "Udfyld ansøgningsformular nederst i opslaget). Samtaler bliver holdt i ugen efter. Vi forventer, at du kan begynde hos os seneste 1. januar 2020, gerne før.

Skriv til webredaktør Ali Roshanzamir, alir@science.ku.dk eller SoMe-redaktør Annika Holme, holme@science.ku.dk, hvis du vil vide mere om jobbet.

Ansøg nu
Kontakt
KU SCIENCE FAK. SEK.
Frb. Campus, Bülowsvej 172
1870
Frederiksberg C
Tlf
28754280
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
29-11-2019
Kviknummer
LJA-77421186
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed