Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til SoMe kommunikation på Københavns Universitet

KU - FA - Kbh K

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-11-2019
Kontakt
KU - FA - Kbh K
Universitetsfirkanten, Nørregade 10
1165
København K
Tlf
60381664
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77341172
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vil du være med til at profilere Danmarks største universitet over for uddannelsessøgende til KUs bachelor- og kandidatuddannelser? Har du lyst til at arbejde med planlægning, opsætning og indholdsproduktion af annoncer og opslag på Facebook og Instagram?

Vi søger dig, der kan være med til at drive og videreudvikle KUs Facebookside Bliv studerende på Københavns Universitet med 25.000 følgere og KUs Instagramside KUstudieliv med 15.000 følgere. Vi arbejder professionelt og målrettet med vores tilstedeværelse på de sociale medier.Hvad bliver dine opgaver?

 • Lave indhold herunder video - til Facebook og Instagram
 • Finde og have kontakt med profiler til takeovers på KUstudieliv
 • Opsætte annoncer til forskellige målgrupper
 • Analysere performance på vores opslag
 • Overvåge kommentarer på Facebook og Instagram


Hvem er du?

 • Du studerer på en videregående uddannelse på KU
 • Du kender dine sociale medier og ved, hvad der virker på dem
 • Du kan optage og redigere korte videoer i Premiere Pro CC
 • Du er struktureret og systematisk i din arbejdsform og god til at afslutte opgaver
 • Du er idérig, kreativ og skriver korrekt dansk
 • Du arbejder under instruktion, tager initiativ og er ikke bange for at spørge om det, du ikke ved
 • Du er fleksibel i forhold til vagter og kan arbejde ca. 15 timer om ugen.
I din ansøgning skal du komme med en eller flere idéer til opslag på hhv. vores Instagram- og Facebookside.Hvem er vi?

Vejledning & Optagelse bor centralt i København i universitetets hovedbygning på Frue Plads, lige ved Nørreport Station. Vi varetager hele processen vedrørende optagelse af nye studerende på KUs bacheloruddannelser, herunder uddannelsesinformation og branding af KUs uddannelser. Sektionen består af 29 medarbejdere.

I hverdagen kommer du til at indgå i et kommunikationsteam på otte personer. Vores overordnede opgave er at rekruttere til og informere om KU's uddannelser. Vi arbejder tæt sammen med sektionens øvrige team og har vigtige berøringsflader til KUs centrale kommunikationsafdeling og fakulteternes kommunikationsenheder.Vil du vide mere om stillingen?

Vi besvarer gerne spørgsmål til stillingsopslaget. Du kan kontakte faglig koordinator Ursula Bendtzon på tlf. 93 20 95 92, mail udb@adm.ku.dk eller kommunikationsmedarbejder Christian Hansen-Krogsgaard på tlf. 29 17 29 23, mail christian.krogsgaard@adm.ku.dk.

Send din ansøgning via jobsiden Administrative & forskningsunderstøttende stillinger Københavns Universitet (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 25. november 2019. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 49.Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse er 1. januar 2020.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) 35. Minimumtimeløn 125,22 kr. (1. oktober 2019).

Det er en betingelse, at du er indskrevet ved en videregående uddannelse og aktiv studerende. Ansættelse og aflønning med timeløn som studerende kan samlet set længst finde sted i op til 6 år i alt ved Københavns Universitet.

Arbejdstiden vil gennemsnitligt være på 15 timer pr. uge og bliver planlagt i samarbejde med dig.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Ansøg nu
Kontakt
KU - FA - Kbh K
Universitetsfirkanten, Nørregade 10
1165
København K
Tlf
60381664
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77341172
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed