Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til Tidsskriftet Antropologi samt Antropologforeningen

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-02-2020
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
60880672
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
09-03-2020
Kviknummer
LJA-79442231
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vi søger en studentermedhjælper til administrative opgaver relateret til udgivelse af Tidsskriftet Antropologi samt betjening af bestyrelsen og eventafholdelse for Antropologforeningen. Vi er to aktive foreninger, der søger at styrke kendskabet og interesseren for antropologi både inden og uden for universitetet. Udover at løse praktiske og administrative opgaver, vil der også være plads til at du kan præge stillingen ud fra egne ideer og ønsker. Stillingen vil give dig mulighed for at få indsigt i akademisk arbejde, både administrativt, fagligt og socialt.

Arbejdsopgaver
Hovedopgaverne ligger inden for administration i forbindelse med Tidsskriftet Antropologi og Antropologforeningen i Danmark. Du vil særligt skulle arbejde med medlemsadministration, betjening af bestyrelsen og redaktionen, koordination, distribution af tidsskrift, opdatering af hjemmeside. Herudover vil en del af din arbejdstid også blive brugt på mødeafholdelse og afvikling af begivenheder for medlemmerne.

Du har

  • en stærk evne til at arbejde selvstændigt og systematisk for at sikre opgavernes fremdrift
  • administrativt flair, evner for it og sans for detaljen
  • erfaring med at koordinere og organisere events og du ved, at du kan bevare overblikket selv i pressede situationer
  • lyst til at prøve kræfter med SoMe-arbejde
  • interesse for, hvad der sker inden for det antropologiske fagmiljø
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om os

Stillingen er organisatorisk placeret i Sekretariatet for Antropologi & Sociologi, Københavns Universitet, hvor vi er 20 faste medarbejdere og 4 studentermedhjælpere. Sammen varetager vi administrative opgaver vedr. forskning, uddannelse og formidling på de to institutter. Derudover vil du arbejde tæt sammen med antropologforeningens bestyrelse, som pt. har 11 medlemmer, samt med redaktionen for Tidsskrift for Antropologi, der har 10 medlemmer.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er i gennemsnit på 10 timer om ugen med udsving hen over året og mellem ugerne. Arbejdsfordelingen ligger for nuværende på 8 timers fast kontortid og lejlighedsvis 4-5 timer på events eller møder.

Hvis du er interesseret, vil der være mulighed for at indgå i løsningen af andre opgaver i sekretariatet, således at timetallet i perioder kan være højere.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK med indplacering som studentermedhjælper.

En forudsætning for ansættelse er, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution.

Tiltrædelse gerne den 1. april 2020 med (lønnet) oplæring i april.

Yderligere oplysninger

om stillingen kan fås ved henvendelse til institutadministrator Christina Holbøll, 3532 3466, chol@samf.ku.dk

Du kan læse mere om Tidsskriftet Antropologi på http://tidsskrift.antropologi.ku.dk/, om Antropologforeningen på http://www.antropologforeningen.dk/ og om sekretariatet på http://antropologi.ku.dk/ansatte/sekretariatet/

Stillingen søges online via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/tap/ (tryk på "Udfyld ansøgningsformular" nederst i opslaget). Der er ansøgningsfrist 9. marts 2020, og vi holder ansættelsessamtaler den 18. marts.

Ansøg nu
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
60880672
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
09-03-2020
Kviknummer
LJA-79442231
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed