Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Odense, Fyn

Indrykket
14-08-2019
Kontakt
Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen
Sdr. Boulevard 29
5000
Odense C
Tlf
20312938
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
12-09-2019
Kviknummer
LJA-74792005
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Er du ferm til sociale medier, og mestrer du engelsk til fingerspidserne, har vi det perfekte studiejob til dig.

Hos Danish Diabetes Academy (DDA) mangler vi en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at holde vores sociale medier opdaterede og samtidig sikre høj kvalitet af de engelske tekster på vores sociale medier og hjemmeside.

For at komme i betragtning til jobbet skal du være en haj til at begå dig på de sociale medier hos Danish Diabetes Academy er vi tilstede på LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram.

Vi forventer, at du har praktisk erfaring med at lave opslag på sociale medier, og at du selvstændigt kan skrive levende og engagerede tekster på korrekt engelsk. Og ikke mindst må det falde dig naturligt at arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere i sekretariatet i bestræbelserne på at opnå de bedste resultater.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse som for eksempel international virksomhedskommunikation, informations- eller medievidenskab, markedskommunikation, journalist eller andet i samme retning, og at du gerne vil i gang med at prøve dine færdigheder af.

Ansættelsessted, løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 10 timer ugentligt med fleksible arbejdstider.

Ansættelsesperioden løber fra september 2019 til september 2020 med mulighed for forlængelse.

Sekretariatet for Danish Diabetes Academy, hvor studentermedhjælperen vil være tilknyttet, ligger på Odense Universitetshospital, men vi tilbyder gode muligheder for hjemmearbejde, så du behøver ikke være bosiddende i Odense. Vi forventer, at du som minimum er til stede på kontoret en dag hver anden uge.

Aflønningen sker på overenskomstmæssige kontraktvilkår i henhold til gældende regional overenskomst og efter nærmere aftale.

Lidt om Danish Diabetes Academy

DDA er et landsdækkende initiativ for diabetesforskning og forskeruddannelse, der samler både yngre forskere og seniorforskere fra universiteter, hospitaler og life-science industrien i Danmark. Et særligt formål er at give unge forskertalenter optimale muligheder for at dygtiggøre sig og forfølge en karriere inden for feltet. Sekretariatet for Danish Diabetes Academy består af syv medarbejdere, herunder en deltids kommunikationsmedarbejder, som primært varetager journalistiske opgaver såsom pressemeddelelser og historier til DDAs hjemmeside, og en web-studentermedhjælp, som sørger for den tekniske opdatering og design af DDAs hjemmeside.

Læs mere om Danish Diabetes Academy her: www.danishdiabetesacademy.dk

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist er den 2. september 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 10. september 2019.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt Managing Director hos Danish Diabetes Academy, Tore Christiansen på 29 64 67 64 eller tore.christiansen@rsyd.dk

Ansøg nu
Kontakt
Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen
Sdr. Boulevard 29
5000
Odense C
Tlf
20312938
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
12-09-2019
Kviknummer
LJA-74792005
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed