Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur. eller stud.merc.jur. med interesse for udbudsret (studentermedhjælper)

Danmarks Tekniske Universitet

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
05-01-2021
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
17-01-2021
Kviknummer
LJA-81546113
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration


DTU søger en dygtig og ambitiøs jurastuderende til Koncernindkøb.

Koncernindkøb

Koncernindkøb består af ca. 23 medarbejdere fordelt på tre teams, og vi er DTU's centrale indkøbsfunktion. Vi betjener DTU's institutter, centre og afdelinger i hele landet, og vi er placeret på Lyngby Campus.

Vi tilbyder

Et spændende job i et uformelt arbejdsmiljø med gode og engagerede kollegaer samt gode arbejdsforhold, hvor du kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer og styrke dit netværk. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15-20 timer om ugen og kan tilrettelægges fleksibelt ift. ferier, eksaminer mv. Som student i Koncernindkøb på DTU vil du blive udfordret og opnår viden inden for udbudsretten. Den viden, du opnår i arbejdet, vil være direkte anvendelig i din fremtidige karriere som jurist. Du vil blive tilknyttet og arbejde tæt sammen med Koncernindkøbs tre udbudsjurister.

Dine opgaver vil være alsidige og kan blandt andet bestå i:

 • udarbejdelse af udbudsdokumenter, herunder udbudsbetingelser og kravspecifikationer, udarbejdelse af kontrakter,
 • udarbejdelse af evalueringsskemaer,
 • udarbejdelse af breve til ansøgere og tilbudsgivere,
 • varetagelse af sager om aktindsigt, og
 • undersøgelse af juridiske problemstillinger, herunder gennemgå juridisk litteratur, kendelser og domme.

Der er også mulighed for at deltage i møder med medarbejderne fra institutterne, der ønsker at indkøbe ydelser. Derudover har vi ofte internationalt orienterede sager, hvorfor du til tider vil få lov til at arbejde på engelsk.

Om dig Vi er meget interesseret i dig, hvis du:
 • er minimum 3.-årsstuderende
 • læser til cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • har interesse for udbudsret
 • er ansvarsbevidst og leverer det aftalte
 • både kan arbejde individuelt og i et team, og
 • trives med at tage initiativ og komme med løsningsforslag.

Vi anser det som meget positivt, hvis du deltager i eller allerede har gennemført faget, udbudsret.

Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT eller Akademikere i Staten (AC). Tiltrædelse snarest muligt.

Om DTU og Koncernindkøb

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 12.000 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest den 17. januar 2021. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Allan Duvier Stærmose på 9351 1455 eller e-mail aldus@adm.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i
 1. DTU har 12.000 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske Universitet
Kontakt
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Tlf
40601303
Praktisk information
Oprettet
05-01-2021
Udløber
17-01-2021
Kviknummer
LJA-81546113
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed