Gem annonce

Stud.jur. til 15-timers stilling ved Retten i Aarhus

Retten i Århus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
14-09-2020
Retten i Århus
Kannikegade 16
8000
Aarhus C
Tlf
99687800
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81080493
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Retten i Aarhus søger to jurastuderende til tiltrædelse den1. december 2020. Stillingerne er foreløbig tidsbegrænsede til udgangen af juni måned 2021.

Arbejdsområde:  

Som studentermedhjælper vil du komme til at arbejde med mange forskellige og spændende opgaver. Dine opgaver er ansvarsfulde og med kontakt til domstolens brugere. Vi forventer, at du varetager opgaverne med stor selvstændighed. 

Stillingerne er placeret i skifteretten, der er en del af rettens specialretsafdeling, som består af fogedretten og skifteretten. 

Opgaverne vil i det væsentlige bestå i behandling af dødsbosager, herunder oprettelse og udlevering af boerne, godkendelse af boopgørelser og frigivelse af kautionsforsikringer. 

Vi forventer at du:

  • Er tæt på at afslutte din bachelor eller for nylig har afsluttet denne
  • har særdeles gode teoretiske kundskaber
  • er udadvendt og serviceminded
  • har lyst og evne til at lære nyt
  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og ansvarsbevidst
  • har et godt humør og gode samarbejdsevner
  • er positiv, engageret, initiativrig og fleksibel

Vi tilbyder:  

Spændende og ansvarsfulde arbejdsopgaver med sagsbehandling.  

Vi kan desuden tilbyde en afvekslende hverdag, hvor den enkelte har mulighed for at arbejde selvstændigt. Vi har et godt kollegialt samarbejde på tværs af faggrænser og med en god og humørfyldt omgangstone. 

Vi arbejder hver dag på at leve op til Danmarks Domstoles mål om at være en attraktiv arbejdsplads blandt andet ved at arbejde målrettet med videndeling.   

Retten i Aarhus har i alt ca. 100 medarbejdere, heraf ca. 25 jurister, som er delt på to adresser. Administrationen og retsafdelingen har lokaler på Tinghuset på Vester Allé 10, hvor alle retssagerne også afvikles, og specialretsafdelingen har lokaler i Kannikegade 16. Specialretsafdelingen forventes at flytte til adressen Vester Allé 12 midt i januar 2021.

Retten har gratis frugtordning og kaffeordning og en fælles personaleforening.

Løn og ansættelsesforhold:
Ansættelsen sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere i staten.  

Du aflønnes med det faktiske antal arbejdstimer; dog maksimalt 15 timer om ugen i gennemsnit. Timelønnen udgør for tiden kr. 126,43 pr. time i aktuelt niveau april 2020. 

Stillingen er foreløbig tidsbegrænset til udgangen af juni måned 2021 med forventning om forlængelse afhængig af rettens økonomiske forhold.

Spørgsmål: 
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte funktionschef Preben Veng på tlf.: 20 95 46 05 eller afdelingsleder Birgit Andersen på tlf. 24 82 76 26.

Du kan læse mere om Retten i Aarhus på rettens hjemmeside: www.domstol.dk/aarhus 
  
Hvordan skal du sende din ansøgning?

Ønsker du at søge stillingen, skal du sende din ansøgning elektronisk. Det sker via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk/aarhus under Job i Retten. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen Søg stillingen i stillingsopslaget på vores hjemmeside.

Du skal vedhæfte CV, indscannet karakterbevis, relevante udtalelser og et vellignende foto. 

Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 30. september 2020.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 

  

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Retten i Århus
Kannikegade 16
8000
Aarhus C
Tlf
99687800
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81080493
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce