Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for Patientsikkerhed søger studentermedhjælper til kvalitetsfunktionen i Ledelsessekretariatet

Styrelsen for Patientsikkerhed

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Styrelsen for Patientsikkerhed
Islands Brygge 67
2300
København S
Tlf
93596484
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
22-05-2018
Kviknummer
LJA-60996976
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Om kontoret
Kvalitetsfunktionen er en del af Ledelsessekretariatet og består af en kvalitetschef, en kvalitetskoordinator samt en studentermedhjælper. Herudover er der tæt samarbejde med kvalitetskoordinatorer i de enkelte kontorer samt på sigt et auditkorps.

Dit arbejde
Dine primære arbejdsopgaver vil være at understøtte implementering og drift af styrelsens nye proces og dokumentstyringssystem (D4Infonet), samt varetage opgaver omkring indsamling og analyse af data om kvaliteten i styrelsens opgaveløsning. Hertil uddannelsesopgaver i forhold til kvalitetskoordinatorer og øvrige ansatte i styrelsen.

Din uddannelse og kvalifikationer
Vi forventer, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • er velskrivende og har gode kommunikative evner
  • har særdeles gode IT-mæssige kvalifikationer
  • har erfaring med dataanalyse og har gode analytiske evner
  • har praktisk erfaring med dataindsamlingsmetoder
  • er udadvendt, god til at tage initiativ og til at samarbejde med andre
  • er meget struktureret, detaljeorienteret og fleksibel
  • kan håndtere en stor opgaveportefølje og navigere i et til tider hektisk miljø.
Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde med at understøtte arbejdet med kvalitetsledelse i styrelsen. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får stor mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer.

Om ansættelsen
Du vil blive ansat som studentermedhjælper i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO-S-Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område samt gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen, som forventes fordelt på to ugentlige arbejdsdage. Vi er fleksible i forhold til dit studie.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte kvalitetschef Henrik Kousholt på tlf. 9359 6484 eller kvalitetskoordinator Kirsten Hindsholm på tlf. 9351 8717.

Er du interesseret?
Klik på søg stillingen og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21.

Generelt om styrelsen
Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen. Vi fører bl.a. tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer, udsteder autorisationer til 16 forskellige autoriserede faggrupper, og vi behandler klager fra patienter og ankesager om erstatninger. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet.

På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser.

Vi er mere end 450 medarbejdere og har tilknyttet over 700 sagkyndige konsulenter, der dækker de sundhedsfaglige specialer inden for hele sundhedsområdet.

Som led i regeringens anden runde af udflytning af statslige arbejdspladser, Bedre Balance II, flytter klager over tilsidesættelse af patientrettigheder og klager over sundhedsfaglig behandling og sekretariatsbetjening af Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn, Ankenævnet for Patienterstatningen og Abortankenævnet og Det Psykiatriske Ankenævn og Tvangsbehandlingsnævnet til Aarhus. Det forventes, at flytningen er gennemført 1. januar 2019.

Den opslåede stilling er ikke berørt af udflytningen.

Ansøg nu
Kontakt
Styrelsen for Patientsikkerhed
Islands Brygge 67
2300
København S
Tlf
93596484
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
22-05-2018
Kviknummer
LJA-60996976
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed