Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SUND Forskning & Innovation søger studerende til administrative opgaver

KU - SUND - PANUM KBH N

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-08-2018
Kontakt
KU - SUND - PANUM KBH N
Blegdamsvej 3B
2200
København N
Tlf
93565783
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
21-08-2018
Kviknummer
LJA-64261139
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Om Forskning & Innovation
Kontoret Forskning & Innovation på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet søger to pligtopfyldende, ansvarsfulde og omhyggelige studentermedhjælpere med flair for IT til administrative og praktiske opgaver. Den ene stilling er et 6 måneders vikariat.

Forskning & Innovation er et velfungerende kontor bestående af én kontorchef, 2 sektionsledere og ca. 25 medarbejdere. Vi lægger vægt på at være kendt som en serviceorienteret, effektiv og fagligt dygtig administration. Vi støtter fakultetets forskere på to hovedområder: Vi sikrer de administrative rammer for de ca. 1.600 indskrevne ph.d.-studerende, og vi rådgiver og hjælper forskerne med at søge eksterne forskningsmidler.

Om jobbet
Du er studerende på en videregående uddannelse med mindst et år tilbage og synes, det lyder interessant at arbejde med offentlig administration på uddannelses- og forskningsområdet.

Som studentermedhjælper løser du opgaver på tværs af kontoret, hvor der er behov for din bistand. Dine opgaver vil i første omgang bl.a. være:

  • Administrative opgaver, f.eks. indtastning i vores studieadministrative system, udskrivning af ph.d.-diplomer, journalisering af sager o. lign.
  • Skrive og opdatere opslag og arrangementer til vores intranet: KUnet/Forskerportal (SharePoint).
  • Forefaldende praktiske opgaver og bidrage til praktisk afvikling af events m.v.
Med den rette profil og indstilling vil du få mulighed for at vokse med opgaverne. Vi vil sørge for grundig introduktion og løbende oplæring.

Vi forventer, at du:
  • har mod på at tage fat og er åben for at løse forskelligartede opgaver både afvekslende og rutineprægede opgaver.
  • er pligtopfyldende, mødestabil, imødekommende og hjælpsom.
  • er grundig og serviceminded samt har et rigtig godt blik for detaljen.
  • kan skrive på engelsk, f.eks. mails og nyhedsbreve.
  • har flair for IT og er fortrolig med brug af Excel og Word.
  • er indstillet på at lære at bruge vores administrative systemer (journalisering, økonomi-, studie-, kursusadministrationssystemer m.v.)
Vi tilbyder dig et job, hvor du har mulighed for at arbejde med forskellige typer af administrative og praktiske opgaver. Vi løfter i flok og hjælper hinanden, når der er behov. Du vil indgå i et team af ca. fire studentermedhjælpere.

Tiltrædelse 1. september 2018 eller snarest derefter. Arbejdstiden er 8-10 timer om ugen og med mulighed for fleksibilitet i forhold til studie, ferie og eksamensperioder. Aflønning er på timebasis og følger normale satser for studentermedhjælpere i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT. Du må gerne skrive i din ansøgning, hvilken af de to stillinger, du er interesseret i.

Kontakt
Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte specialkonsulent Marie-Louise Munch på tlf.: +45 2364 9253 (efter den 15. august 2018 pga. ferie).

Ansøgningsfrist er tirsdag den 21. august 2018.
Vi forventer at afholde samtaler den 28. og 29. august 2018.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
KU - SUND - PANUM KBH N
Blegdamsvej 3B
2200
København N
Tlf
93565783
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
21-08-2018
Kviknummer
LJA-64261139
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed