Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedschef til Sundhedsområdet

Randers Kommune

Randers, Østjylland

Indrykket
11-01-2018
Kontakt
Randers Kommune
Laksetorvet
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2018
Udløber
30-01-2018
Kviknummer
LJA-54473085
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Visionær og ambitiøs chef for sundhedsområdet i Randers Kommune 

 

Er du visionær, ambitiøs og har blik for at skubbe folkesundheden i en fortsat positiv retning og samtidig bygge bro til de mange relevante interessenter? Så er det måske dig, vi søger som chef for sundhedsområdet i Randers Kommune. Vi forventer også, at du er en tydelig og inspirerende leder, som skaber resultater i en politisk styret organisation.

 

Randers Kommune har og ønsker fortsat at have et stærkt sundhedsområde, som udvikler sig og er i front. Byrådet vægter sundhed højt, herunder samspillet med idræt og kultur. Der er netop etableret et nyt politisk udvalg for sundhed, idræt og kultur.

 

Dine overordnede opgaver

Som sundhedschef leder du afdelingen og har det overordnede ansvar for at udarbejde Randers Kommunes sundhedspolitik og strategiske indsatser for at imødekomme udfordringer på sundhedsområdet. Du har i samspil med dine fire ledere ansvaret for løbende drift og udvikling af følgende driftsområder: Sundhedspleje, den kommunale tandpleje, rehabilitering og genoptræning, forebyggelse og sundhedsfremme samt høre- og synsområdet. Derudover er du ansvarlig for en række forsknings- og tværgående projekter samt den aktivitetsbestemte medfinansiering.

 

Du refererer til direktøren for Sundhed, Kultur og Omsorg og kan forvente et tæt samarbejde med chefgruppen.

 

Din profil

Vi er ambitiøse og har fokus på resultater, drift og udvikling. Vi rækker ud efter såvel lokalt og regionalt som nationalt og internationalt samarbejde, og du skal derfor evne og kunne lide at spille sammen mange forskellige aktører.

 

For at være den rette kandidat til jobbet er det derudover vigtigt, at du:

 

  • Omsætter politiske målsætninger og sundhedspolitikken til synlige og effektfulde sundhedstilbud med høj kvalitet.

  • Har fokus på at arbejde med forebyggende, strukturelle sundhedstilbud for alle målgrupper. For at opnå holdbare resultater på den lange bane er et stærkt og vedholdende fokus på børn og unge og en tidlig indsats væsentligt. Her er det vigtigt også at kunne knytte an til de dagsordener, der eksisterer på tværs af organisationen.

  • Bygger bro og udvikler området i tråd med tendenserne i samfundet og ønskerne hos de mange interessenter og borgere, der organiserer og arrangerer aktiviteter indenfor sundhed, kultur og fritid men også på tværs af forvaltningsområder og i forhold til det omgivende samfund.

  • Har blik for at Randers Sundhedscenter fungerer som videnscenter og, at der fortsat etableres samarbejde over til forskningen sådan, at vi til stadighed opnår en viden, der gør, at vi har kvalificerede tilbud og, at effekten af tilbuddene står mål med de ressourcer, vi anvender.

  • Kommunikerer inspirerende og anerkendende med ledere og medarbejdere, interne og eksterne sundhedsinteressenter samt borgere.

  • Trives med og interesserer dig for at være med til at sætte retning på projekter. Du tager ansvar for at samle trådene og skabe en kultur, hvor nye idéer bydes velkommen.

 

 

Yderligere information

Læs meget mere om stillingen i job- og personprofilen for yderligere spørgsmål kan du ringe til direktør for Sundhed, Kultur og Omsorg, Erik Mouritsen på tlf. 51 56 23 01.

 

Søg jobbet

Vi beder dig sende din ansøgning til Randers Kommune via vores hjemmeside senest den 30. januar 2018.

 

Du kan se alle ledige stillinger på www.job.randers.dk

 

I Randers Kommune er der 21 kommunale ældrecentre og et fælles, nyt sundhedscenter midt i Randers, som fokuserer på den forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne. På 10 ældrecentre er der også sundhedsklinikker. Sundheds- og omsorgsområdet rummer nogle af de største serviceopgaver for kommunen, og næsten hver tredje medarbejder i Randers Kommune arbejder inden for området. Vi bruger årligt over én milliard kroner inden for dette serviceområde. Sundheds- og omsorgsområdet er også et af de serviceområder, hvor kommunen har kontakt med flest borgere. Vi har medarbejdere ansat inden for bl.a. sygepleje, ernæring, social- og sundhed, terapeuter, administrative funktioner og servicemedarbejdere. Alle steder tilstræber vi den højest mulige faglige kvalitet i de ydelser, vi leverer.

Ansøg nu
Kontakt
Randers Kommune
Laksetorvet
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2018
Udløber
30-01-2018
Kviknummer
LJA-54473085
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed