Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsplejen i Ishøj søger ny kollega

Ishøj Kommune

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2018
Kontakt
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
28-11-2018
Kviknummer
LJA-67616755
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vi er et dynamisk, udviklingsorienteret og mangfoldigt sundhedsplejerske team, som søger en ny kollega 27 -30 timer om ugen.

Vi har været heldige at få projektmidler og en opnormering til et samarbejdsprojekt med Center for Dagtilbud og Undervisning, hvor fokus er på overgange blandt andet mellem hjem og dagtilbud. Projektets idé ligger fint i forlængelse af, at vi er i gang med at implementere PUF (Psykologisk Funktions Undersøgelse) i ni måneders besøget, og med vores fokus på tidlig opsporing og indsats samt tværfagligt samarbejde.

Sundhedsplejen er en del af Center for Børn og Forebyggelse i Ishøj

Om Center for Børn og Forebyggelse

I Ishøj har vi ambitioner på alle børn og unges vegne.

Center for Børn og Forebyggelses mål er at sikre, at Ishøjs børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale. Vi har derfor et stort ansvar i forhold til at stille tilbud til rådighed, der bygger på erfaring og forskningsbaseret viden.

Vi arbejder efter en Ishøj-model, der forpligter os på at investere i tidlig indsats og samarbejde på tværs med familiens udvikling for øje.

Center for Børn og Forebyggelse varetager opgaver indenfor børnefamilieområdet, PPR, sundhedspleje, tandplejen og SSP. Vi anser en stærk monofaglighed for at være en nødvendig forudsætning for en succesfuld tværfaglig opgaveløsning.

Centeret beskæftiger ca. 150 medarbejdere.

Alle CBF’s faggrupper mødes én gang ugentlig på rådhuset. Det giver mulighed for tværfaglig sparring og koordinering med dine andre kolleger.

Centerets ledelsesteam betragter ledelse som noget, vi skaber i relationer mellem leder/medarbejder. Som ledelse skaber vi gode rammer for opgaveløsningen og værdsætter det gode følgeskab - ligeså vel som det gode lederskab.

Sundhedsplejen

Vi har et godt basis serviceniveau med seks besøg til alle familier, og tilbud om graviditets besøg til alle førstegangs gravide. Der er gode muligheder for at lave en kvalificeret tidlig indsats i tværfaglige makkerskaber også på skolerne. Den gode basissundhedspleje suppleres med en vifte af særlige tilbud, som mødre grupper, unge mødre gruppe, særlig indsats for overvægtige små - og skolebørn og et tæt samarbejde med daginstitutionerne. Alle sundhedsplejersker har modul 1 & 2 på ICDP uddannelsen.

Vi prioriterer faglige udviklingsdage, og vi har supervision med ekstern supervisor. Vi er et team, som trives godt med hinanden og den mangfoldighed vi selv og kommunens borgere repræsenterer.

Om Ishøj Kommune

Kommunen oplever en befolkningstilvækst. Vi har ca. 22.000 indbyggere, hvoraf knap en fjerdedel er børn og unge under atten. Styrken ved at være en mindre kommune er, at en idé hurtigt kan blive til virkeligheden, uanset hvor i organisationen, vi er placeret.

Vi er godt placeret i det storkøbenhavnske område med strandpark, store naturområder og let adgang med S-tog, den kommende letbane og motorveje.

Ishøj Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med en medborgerskabspolitik.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her: http://nyijob.ishoj.dk/ny-i-job.

Ansættelsesprocessen

Vi søger en uddannet sundhedsplejerske , som har lyst til at tage selvstændigt fat i en sundhedsplejerske stilling, som indeholder både basis arbejdet og udviklingsarbejde, og som kan lide at indgå i makkerskaber og tværfagligt samarbejde.

Ansættelsessamtaler afholdes den 7. december.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
28-11-2018
Kviknummer
LJA-67616755
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed