Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsstyrelsen søger akademisk medarbejder til strålebeskyttelsesopgaver inden for det medicinske område

Sundhedsstyrelsen

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2018
Kontakt
Sundhedsstyrelsen
Knapholm 7
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2018
Udløber
28-01-2018
Kviknummer
LJA-54477991
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde med myndigheds- og strålebeskyttelsesopgaver inden for det medicinske område? Så er du måske vores nye kollega i Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse i Herlev. Der kommer nye regler på strålebeskyttelsesområdet i februar 2018, og i den forbindelse har vi brug for flere kolleger til nye og spændende opgaver på området. 

 

Om os 

Brug af stråling er en forudsætning for hovedparten af de millioner af undersøgelser inden for medicinsk billeddiagnostik og for en stor del af den kræftbehandling, der årligt gennemføres i Danmark. Brug af stråling er ligeledes essentielt for kvalitetskontrol og drift af centrale danske infrastrukturelementer som bygninger, broer, veje, og energidistribution samt for produkt- og fødevare-kontrol. Endelig finder brug af stråling i stigende grad anvendelse i forbindelse med sikring og grænsekontrol, og der forventes en stigende efterspørgsel på anvendelse i forbindelse med fx adgangskontrol og forsikring. 

 

Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse (SIS), er den danske myndighed for strålebeskyttelse. Vores mission er at sikre personale, patienter og befolkning samt dyr og miljø mod skader fra stråling. SIS varetager samtlige myndighedsopgaver af strålebeskyttelsesmæssig karakter i alle dele af samfundet. Vi bidrager til både det radiologiske og det nukleare beredskab. Internationalt varetager SIS danske interesser, blandt andet i EU, i IAEA og i nordiske fora. Du kan finde flere informationer om vores arbejde på www.sis.dk.     

 

Bliver du en af vores nye kolleger, kommer du til at arbejde sammen med 34 kolleger, de fleste med naturvidenskabelig baggrund og dertil en håndfuld med juridisk eller administrativ baggrund. Vi er organiseret med en enhedschef og tre faglige sektioner; Medicinsk Anvendelse, Industri Forskning og Miljø samt Persondosimetri , der hver ledes af en sektionsleder. Du kommer til at arbejde i Medicinsk Anvendelse, men du vil også skulle bidrage til at løse opgaver på tværs af SIS. 

 

Dine opgaver 

Dit arbejdsområde vil have fokus på medicinsk brug af radioaktive stoffer på sygehuse og på specialiserede dyreklinikker. Arbejdsopgaverne vil primært omfatte bidrag ved udstedelse af tilladelser efter gennemgang af ansøgning og tilhørende dokumentation, rådgivning, udarbejdelse af vejledninger, gennemførelse af tilsyn samt deltagelse i relevante internationale fora. 

 

Din uddannelse og erfaring 

Du har en relevant kandidatuddannelse inden for det naturvidenskabelige eller sundhedsfaglige område som f.eks. cand.scient., civilingeniør, cand. pharm. eller tilsvarende. 

 

Derudover vil det være en fordel, at du: 

 

  • har erfaring fra sundhedssektoren 

  • har kendskab til medicinsk brug af ioniserende stråling og/eller arbejde med radioaktive stoffer 

  • har kendskab til tilsyn, audit og kvalitetssikring 

  • kan kommunikere mundtligt og skriftligt på engelsk 

  • kan påtage dig nogen rejseaktivitet, da SIS tilsynsopgaver dækker hele landet 

  • har kørekort 

  • har gode IT-kundskaber, da databaser, journaliseringssystemer og almindeligt anvendte IT-værktøjer er centrale i vores administrative sagsbehandling. 

 

 

Dine personlige kvalifikationer 

Vi lægger vægt på, at du har en struktureret og analytisk tilgang til opgaveløsningen. Du er udadvendt, nysgerrig og engageret samt i besiddelse af gode samarbejdsevner - og så sætter vi meget pris på et godt humør. 

 

Vi tilbyder 

Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi vægter faglighed og et godt socialt arbejdsmiljø højt. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse. 

 

Om ansættelsen 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. 

 

SIS ligger på adressen Knapholm 7, 2730 Herlev. 

 

Kontakt os gerne  

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Hanne Waltenburg, 4454 3468 eller specialkonsulent Tina Andersen, 4454 3460. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5 og 6. 

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Ansøg nu
Kontakt
Sundhedsstyrelsen
Knapholm 7
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2018
Udløber
28-01-2018
Kviknummer
LJA-54477991
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed