Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsstyrelsen søger tre akademiske medarbejdere til spændende strålebeskyttelsesopgaver

Sundhedsstyrelsen

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2018
Kontakt
Sundhedsstyrelsen
Knapholm 7
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
28-01-2018
Kviknummer
LJA-54427112
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde med myndigheds- og strålebeskyttelsesopgaver inden for industri, forskning og miljø eller den medicinske anvendelse? Der kommer nye regler på strålebeskyttelsesområdet i februar 2018, og i den forbindelse har vi brug for flere kolleger til alsidige og spændende opgaver på området. Så måske er du en af vores nye kolleger i Herlev? 

 

Om os 

Brug af stråling er en forudsætning for hovedparten af de millioner af undersøgelser inden for medicinsk billeddiagnostik og for en stor del af den kræftbehandling, der årligt gennemføres i Danmark. Brug af stråling er ligeledes essentielt for kvalitetskontrol og drift af centrale danske infrastrukturelementer som bygninger, broer, veje, og energidistribution samt for produkt- og fødevare-kontrol. Endelig finder brug af stråling i stigende grad anvendelse i forbindelse med sikring og grænsekontrol, og der forventes en stigende efterspørgsel på anvendelse i forbindelse med fx adgangskontrol og forsikring. 

 

Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse (SIS), er den danske myndighed for strålebeskyttelse. Vores mission er at sikre personale, patienter og befolkning samt dyr og miljø mod skader fra stråling. SIS varetager samtlige myndighedsopgaver af strålebeskyttelsesmæssig karakter i alle dele af samfundet. Vi bidrager til både det radiologiske og det nukleare beredskab. Internationalt varetager SIS danske interesser, blandt andet i EU, i IAEA og i nordiske fora. Du kan finde flere informationer om vores arbejde på www.sis.dk.   

 

Bliver du en af vores nye kolleger, kommer du til at arbejde sammen med 34 kolleger, de fleste med naturvidenskabelig baggrund og dertil en håndfuld med juridisk eller administrativ baggrund. Vi er organiseret med en enhedschef og tre faglige sektioner; Medicinsk Anvendelse, Industri Forskning og Miljø samt Persondosimetri, der hver ledes af en sektionsleder. 

 

Dine opgaver 

Vi søger kolleger til to nye stillinger i Medicinsk Anvendelse og en ny stilling i Industri Forskning og Miljø. For hver af de tre nye stillinger gælder, at dine opgaver primært vil omfatte bidrag ved udstedelse af tilladelser efter gennemgang af ansøgning, rådgivning, udarbejdelse af vejledninger, gennemførelse af tilsyn samt evt. deltagelse i relevante internationale fora. 

 

For stillingerne i Medicinsk Anvendelse vil dit arbejde være fokuseret mod brugen af røntgenbaseret udstyr i sundhedsvæsenet primært i regionerne men også på private hospitaler og klinikker. Opgaver i forbindelse med veterinærmedicinsk anvendelse ligger ligeledes i sektionen, og opgaver inden for dette område vil derfor også blive en del af din opgaveportefølje. 

 

Stillingen i Industri Forskning og Miljø omfatter helt tilsvarende opgaver som i MED, men målrettet anvendelsen af radioaktive stoffer og røntgenbaseret udstyr i virksomheder med det udstyr, der benyttes i forbindelse med kvalitetskontrol i produktionen. Hertil kan du få opgaver i forbindelse med stråling som biprodukt ved energiproduktion samt i forbindelse med vores rådgivning ved naturlig stråling fra radon. 

 

Det vil være en fordel, hvis du i din ansøgning kan angive, hvilken af de to sektioner, der har din primære interesse. 

 

Din uddannelse og erfaring 

Du har en relevant kandidatuddannelse indenfor det naturvidenskabelige område som f.eks. cand.scient., civilingeniør eller tilsvarende. 

 

Vi forventer, at du 

 

  • har gode færdigheder i matematik og fysik 

  • mestrer dansk og engelsk i skrift og tale 

  • har erfaring med tilsyn, audit og kvalitetssikring 

  • kan påtage dig nogen rejseaktivitet, da SIS tilsynsopgaver dækker hele landet 

  • har kørekort. 

 

 

Det vil endvidere være en fordel, hvis du: 

 

  • har kendskab til strålingsfysik 

  • har arbejdet med kvalitetsstyringssystemer og ESDH. 

 

 

Vi lægger vægt på, at du har en systematisk og analytisk tilgang til din opgaveløsning, at du er udadvendt, god til at samarbejde, har overblik og initiativ - og så sætter vi meget pris på et godt humør. 

 

Vi tilbyder 

Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi vægter faglighed og et godt socialt arbejdsmiljø højt. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse. 

 

Om ansættelsen 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. 

 

SIS ligger på adressen Knapholm 7, 2730 Herlev. 

 

Kontakt os gerne 

Få mere at vide om jobbet ved at ringe til sektionsleder Hanne Waltenburg på 4454 3468 eller sektionsleder Haraldur Hannesson på 4454 3464. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5 og 6. Du bedes, i din ansøgning, angive i hvilken af de to sektioner du søger arbejde. 

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

 Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Ansøg nu
Kontakt
Sundhedsstyrelsen
Knapholm 7
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
28-01-2018
Kviknummer
LJA-54427112
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed