Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse søger en specialkonsulent, der kan formidle et teknisk betonet fagområde

Sundhedsstyrelsen

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2018
Kontakt
Sundhedsstyrelsen
Knapholm 7
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
28-01-2018
Kviknummer
LJA-54429669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Der kommer nye regler på strålebeskyttelsesområdet i februar 2018, og i den forbindelse søger vi en specialkonsulent til Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse (SIS). Har du lyst og evner til at løse myndighedsopgaver på strålebeskyttelsesområdet med fokus på formidling og rådgivning, så er du måske vores nye kollega? 

 

Om os 

Brug af stråling er en forudsætning for hovedparten af de millioner af undersøgelser inden for medicinsk billeddiagnostik og for en stor del af den kræftbehandling, der årligt gennemføres i Danmark. Brug af stråling er ligeledes essentielt for kvalitetskontrol og drift af centrale danske infrastrukturelementer som bygninger, broer, veje, og energidistribution samt for produkt- og fødevarekontrol. Endelig finder brug af stråling i stigende grad anvendelse i forbindelse med sikring og grænsekontrol, og der forventes en stigende efterspørgsel på anvendelse i forbindelse med fx adgangskontrol og forsikring. 

 

Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse (SIS), er den danske myndighed for strålebeskyttelse. Vores mission er at sikre personale, patienter og befolkning samt dyr og miljø mod skader fra stråling. SIS varetager samtlige myndighedsopgaver af strålebeskyttelsesmæssig karakter i alle dele af samfundet. Vi bidrager til både det radiologiske og det nukleare beredskab. Internationalt varetager SIS danske interesser, blandt andet i EU, i IAEA og i nordiske fora. 

 

Dit arbejde 

Du vil i tæt samarbejde med relevante kolleger skulle bidrage til både skriftlig og mundtlig information på flere platforme særligt i forbindelse med nye regler på strålebeskyttelsesområdet, herunder skriftlige vejledninger til brugere af teknikker med ioniserende stråling - helt aktuelt i forbindelse med vedtagelse af en ny strålebeskyttelseslov. 

 

Stråling og strålebeskyttelse vedrører alle dele af samfundet, og da strålebeskyttelsen tillige på flere områder har stor bevågenhed både fra politikere, offentligheden og journalister, skal du kunne udføre myndighedsopgaver og agere selvstændigt i en politisk kontekst. 

 

Bliver du en af vores nye kolleger kommer du til at arbejde sammen med 34 kolleger, de fleste med naturvidenskabelig baggrund og dertil en håndfuld med juridisk eller administrativ baggrund. Vi er organiseret med en enhedschef og tre faglige sektioner; Medicinsk Anvendelse, Industri, Forskning og Miljø samt Persondosimetri, der hver ledes af en sektionsleder. Du vil blive tilknyttet sektionen Industri, Forskning og Miljø, men samtidig være en ressource, der skal arbejde og bidrage på tværs af SIS. 

 

Din uddannelse og erfaring 

Vi forudsætter, at du har en naturvidenskabelig eller sundhedsvidenskabelig kandidatuddannelse og har flere års erfaring fra en lignende stilling med fokus på formidling og information. 

 

Det er desuden en fordel, hvis du har: 

 

  • Dokumenteret efteruddannelse i formidling 

  • Erfaring som underviser i et teknisk betonet fagområde 

  • Erfaring med tilsyn, audit og kvalitetssikring 

  • Solide engelskkundskaber såvel skriftligt som mundtligt 

  • Erfaring med kvalitetsstyringssystemer og ESDH 

 

 

Det er ikke et krav, men du er velkommen til at supplere din ansøgning med et par udvalgte eksempler på din produktion af undervisningsmaterialer, informationsmaterialer eller lignende. 

 

Dine personlige kvalifikationer 

Vi vægter dine personlige kompetencer højt. Du skal demonstrere overblik, have forståelse for arbejdet i et højt teknisk specialiseret område, udvise selvstændighed og initiativ, have gode samarbejdsevner og kunne arbejde systematisk og struktureret under frie rammer. Endelig sætter vi meget pris på et godt humør. 

 

Vi tilbyder 

Vi kan tilbyde et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi vægter faglighed og et godt socialt arbejdsmiljø højt. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse. 

 

Om ansættelsen 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. 

 

SIS ligger på adressen Knapholm 7, 2730 Herlev. 

 

Kontakt os gerne  

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til enhedschef Mette Øhlenschlæger på 4454 3454 eller sektionsleder Haraldur Hannesson på 4454 3464. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 6 og 2. samtale forventes afholdt i uge 7.

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Ansøg nu
Kontakt
Sundhedsstyrelsen
Knapholm 7
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2018
Udløber
28-01-2018
Kviknummer
LJA-54429669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed