Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svensktalende kundeservicemedarbejder med administrative kompetencer (i Silkeborg)

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
12-06-2019
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
26-06-2019
Kviknummer
LJA-74048542
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning

Vi søger en kollega der taler svensk, brænder for at tale med kunder og yde god kundeservice.

 

Jobbet udviklingsmuligheder inden for kundeservice, tal og biler

Du får mulighed for at udvikle dig i et job, hvor du sammen med den fagansvarlige og de øvrige 8 kolleger kombinerer det kundevendte med det faglige og administrative. Du vil få en afvekslende hverdag, hvor du bliver fagligt dygtig til at løse opgaver i forbindelse med udløb på vores portefølje af leasingbiler i både Sverige og Danmark. Disse opgaver kan blandt andet være, at frikøbe leasingaftaler, håndtering af aftaler i Motorregisteret samt håndtering af rykkerprocedure.    

 

Du får en central rolle i dialogen med vores svenske kunder, hvor god kundeservice, fokus på indtjening og godt købmandsskab går hånd i hånd. En interesse for biler vil komme dig til gode i løsning af de mange forskellige typer opgaver, men du vil få viden og sparring fra vores tekniske team, så det er ingen forudsætning.

 

Afdelingen Afregning og Service

Vi er 36 medarbejdere i afdelingen, som varetager service- og administrationsopgaver i Jyske Finans. Vi er organiseret i 4 funktioner: Flåde og Udløb, Afregning, Telefonekspedition samt Bilsupport.  

 

Vi sætter kunderne i centrum såvel interne som eksterne - og vi ønsker at være kendt for at være servicemindede og effektive. Vi har fokus på høj præstation og arbejdsglæde, og vi lægger meget vægt på, at vore indsatser skal give værdi for kunderne og for Jyske Finans.  

 

I Jyske Finans arbejder vi tæt sammen også på tværs af afdelinger, når der er brug for det. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på, at godt humør, præstationskultur og værdiskabende arbejdsmiljø går hånd i hånd. Jyske Finans er et datterselskab i Jyske Bank-koncernen og har til huse på Kastaniehøjvej i Silkeborg, som kan blive dit nye arbejdssted. Vi har også kontorer i Aalborg, Roskilde og Malmø. Vi er ca. 170 medarbejdere i alt.

 

Din profil kunden i fokus og smil på læben

Vi lægger stor vægt på dine personlige egenskaber, og søger en udadvendt kollega der formår at bruge humor i en til tider hektisk hverdag.  

 

Vi forventer at du:

 

  • taler flydende svensk også gerne dansk

  • er i stand til at sætte kundens ønsker og behov i centrum og god til at skabe tillid

  • er servicemindet og kan smile i telefonen også når der er fart på

  • er meget fleksibel og omstillingsparat i såvel opgaveløsning som i dagligdagen

  • er initiativrig og ansvarsbevidst

  • lægger vægt på kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen.

 

 

Det er en fordel, at du har erfaring med eller uddannelse inden for kundeservice, administration eller finansiering, og er dygtig til at begå dig i IT systemer uddannelsesmæssigt kunne du f.eks. være finansøkonom eller finansbachelor. Interesse for biler vil være en stor fordel, men ikke et krav.

 

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig

Attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi frokostordning, fri parkering og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

 

Ansøgning

HR Partner Tina Dejbjerg vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Karina Michaelsen

Afdelingsdirektør, Afregning og Service

Afdeling: Jyske Finans A/S

Telefon: 89 89 40 06

Mobil: 26 27 87 60

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
26-06-2019
Kviknummer
LJA-74048542
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed