Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæge søges til Jammerbugt kommune

Jammerbugt Kommune

Nordjylland

Indrykket
09-01-2019
Kontakt
Jammerbugt Kommune
Skolegade 2
9490
Pandrup
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
10-02-2019
Kviknummer
LJA-69468063
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Vi søger en engageret og dygtig tandlæge/Cand. Odont.  med start snarest.  Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer fordelt på 4 dage ugentlig. Andre variationer kan vi tale om.

 

Om dig

Du har måske erfaring fra børne-ungetandplejen, men det vigtigste er, at du har interesse for og lyst til at arbejde med børnetandpleje. Lyst til at lære børn og unge gode tandplejevaner og være en del af det vigtige arbejde, der skal sørge for, at flest muligt voksne unge mennesker kan forlade ungdomstandplejen med gode og sunde tænder.

Om Jobbet

Jammerbugt kommunale tandpleje behandler hvert år ca. 8150 børn og unge. Dertil kommer et antal omsorgs- og specialtandplejepatienter. Vi arbejder hver uge på 3 klinikker fordelt i kommunen, og på den ene ligger vores tandreguleringsafdeling.

Vi er en mindre kommune, og det giver den fordel, at du som tandlæge kommer i kontakt med alle patientgrupper. Ligeså er der mange forskellige patientopgaver, der løses lokalt og af alle tandlæger. Dette gør jobbet afvekslende og spændende.

Du er tæt på ledelsen med en lettere vej fra tanke til handling.

Vi tilbyder
Et spændende og udviklende arbejde på som udgangspunkt 4 dage ugl.  Du bliver en del af et team på 25 medarbejdere, hvoraf 7 er tandlæger.  Dertil kommer vores specialtandlæge.

 

Vi er et aktivt fagligt fællesskab, der sparrer med hinanden, arbejder på tværs af klinikkerne, og vi er parat til at byde DIG velkommen!

 

Jammerbugt kommune er nabo til Aalborg, hvorved du vil få både storby og natur, hav og fjord tæt på.

Løn og ansættelsesvilkår
i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte konstitueret overtandlæge Helle Tarp Bidstrup på hbi@jammerbugt.dk eller telefon 72 57 85 11 (10).

Ansøgning
- vi glæder os til, at du sender den til os, med relevante bilag via linket senest søndag den 10.2.19

Ansøg nu
Kontakt
Jammerbugt Kommune
Skolegade 2
9490
Pandrup
Praktisk information
Oprettet
09-01-2019
Udløber
10-02-2019
Kviknummer
LJA-69468063
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed