Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæger til tandlægevagten i Kolding

Region Syddanmark

Syd- og Sønderjylland

Indrykket
03-04-2020
Kontakt
Region Syddanmark
Kolding, Esbjerg, Sønderborg
Praktisk information
Oprettet
03-04-2020
Udløber
30-04-2020
Kviknummer
LJA-80045893
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Vil du være med til at drive en tandlægevagt i Kolding?

Den Regionale Tandpleje i Region Syddanmark søger et antal erfarne tandlæger til på skift at betjene vagtordningen, der vil få til huse i Den Regionale Tandplejes klinikker på Kolding Sygehus.

Vagten blev etableret i 2006 og har fungeret siden med ca. 20 klinikassistenter og 10 tandlæger tilknyttet i Odense og Esbjerg.

 

Vagten etableres snarest muligt, og den skal være en del af Tandlægevagten, som ligeledes er i Esbjerg og Odense. Ud over Kolding starter vagten også op i Sønderborg. Vagten drives af Den Regionale Tandpleje som en del af den eksisterende vagtordning i Region Syddanmark. Tandlægevagten har sit eget ydernummer knyttet til klinikchefen i Regionstandplejen.

Vagten yder akut tandlægehjælp til voksne og børn i form af smertebehandling og behandling i forbindelse med mindre tandskader mv. Vagten har som udgangspunkt åben fra kl. 10-12 på lørdage, søn- og helligdage samt jule- og nytårsaftensdag. Patienter, der møder op inden for dette tidsrum, skal behandles, så du kan forvente arbejdstid ud over åbningstiden. Telefonen betjenes fra klinikkerne i Esbjerg og Odense fra kl. 9-12.

Vagten i Kolding bemandes med 1 tandlæge og 1 klinikassistent pr. vagt. Vi søger derfor tilknyttet mindst 5 6 tandlæger til på skift at betjene vagten efter en vagtplan. Der tages, så vidt det er muligt, hensyn til den enkeltes ønsker ved vagtplanlægningen.

Der udarbejdes vagtplan for 26 uger ad gangen, så du i god tid kender dine vagter der er desuden mulighed for at bytte vagter personalet imellem.  

Ansøgere med erfaring i brug af it og gerne Aldente vil blive foretrukket. Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst.

 

Hvis du har spørgsmål til vagten, kan I kontakte chefkonsulent Susanne Bloch, tlf. 9944 0856, e-mail sbl@rsyd.dk eller klinikchef Lone Pedersen Forsberg på tlf. 9944 0857, e-mail lpf@rsyd.dk

 

Vil du være med til at sikre patienter et tilbud om akut tandbehandling uden for normal kliniktid, hører vi gerne fra dig senest den 30. april 2020.

Grundet situationen med COVID-19 er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at oplyse, hvornår der vil blive afholdt samtaler.

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service.

Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.

Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Region Syddanmark
Kolding, Esbjerg, Sønderborg
Praktisk information
Oprettet
03-04-2020
Udløber
30-04-2020
Kviknummer
LJA-80045893
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed