Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tandlæger til tandlægevagten i Sønderborg

Region Syddanmark

Syd- og Sønderjylland

Indrykket
18-11-2020
Kontakt
Region Syddanmark
Nørregade 63A
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2020
Udløber
03-01-2021
Kviknummer
LJA-81398924
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Vil du være med til at drive en tandlægevagt i Sønderborg?

Den Regionale Tandpleje i Region Syddanmark er i gang med at etablere en vagtordning, der vil få til huse i Den Regionale Tandplejes klinikker på Sønderborg Sygehus.

Vi søger derfor erfarne tandlæger til på skift at betjene vagtordningen.

Vagten blev etableret i 2006 og har fungeret siden med ca. 25 klinikassistenter og 15 tandlæger tilknyttet i Odense, Esbjerg og Kolding.

Vagten etableres snarest muligt, og den skal være en del af Tandlægevagten, som ligeledes er i Odense, Esbjerg og Kolding. Vagten drives af Den Regionale Tandpleje som en del af den eksisterende vagtordning i Region Syddanmark. Tandlægevagten har sit eget ydernummer knyttet til klinikchefen i Regionstandplejen.

Vagten yder akut tandlægehjælp til voksne og børn i form af smertebehandling og behandling i forbindelse med mindre tandskader mv. Vagten i Sønderborg har som udgangspunkt åben fra kl. 11-12 på lørdage, søn- og helligdage samt jule- og nytårsaftensdag. Patienter, der møder op inden for dette tidsrum, skal behandles, så du kan forvente arbejdstid ud over åbningstiden. Telefonen betjenes fra klinikkerne i Esbjerg og Odense fra kl. 9-12.

Vagten i Sønderborg bemandes med 1 tandlæge og 1 klinikassistent pr. vagt. Vi søger derfor tilknyttet mindst 56 tandlæger til på skift at betjene vagten efter en vagtplan. Der tages, så vidt det er muligt, hensyn til den enkeltes ønsker ved vagtplanlægningen.

Der udarbejdes vagtplan for 26 uger ad gangen, så du i god tid kender dine vagter der er desuden mulighed for at bytte vagter personalet imellem.

Ansøgere med erfaring i brug af it og gerne Al dente vil blive foretrukket. Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål til vagten, kan du kontakte chefkonsulent Susanne Bloch, tlf. 9944 0856, e-mail sbl@rsyd.dk eller klinikchef Lone Pedersen Forsberg på tlf. 9944 0857, e-mail lpf@rsyd.dk

Vil du være med til at sikre patienter et tilbud om akut tandbehandling uden for normal kliniktid, hører vi gerne fra dig senest den 3. januar 2021.

Ansøg nu
Kontakt
Region Syddanmark
Nørregade 63A
Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-11-2020
Udløber
03-01-2021
Kviknummer
LJA-81398924
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed