Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamansvarlig til nyoprettet ledelsesfunktion ved Botilbuddet Åmoseparken 71

Esbjerg kommune

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
09-10-2019
Kontakt
Esbjerg kommune
Åmoseparken 71
6710
Esbjerg V
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
03-11-2019
Kviknummer
LJA-76338435
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Udviklingscenter Vest søger, til en nyoprettet ledelsesfunktion, én faglig stærk teamansvarlig til botilbuddet Åmoseparken 3-71, 37 timer pr. 1. januar 2020 eller snarest derefter.
 
Ledelsesfunktionen teamansvarlig er én ledelsesfunktion, som er oprettet for at understøtte afdelingsledelsen i den daglige ledelsesdrift, ligesom at funktionen også indeholder prioriteret tid til socialpædagogisk arbejde. Fordelingen mellem ledelse og pædagogisk arbejde er 2/3 dele ledelse og 1/3 pædagogisk arbejde.    
 
Åmoseparken 3-71 er ét af to botilbud under Udviklingscenter Vest til multihandicappede borgere i Esbjerg Kommune, og har i alt 28 pladser efter Almenboliglovens §105, §108 og Servicelovens §85. Åmoseparken 3-71 har dertil egen aktivitets og samværstilbud efter Servicelovens §104 tilknyttet. Din placering vil være på Åmoseparken 71 med tilhørende 12 pladser og ca. 18 medarbejdere med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund.    
 
Har du én betydelig erfaring og viden, inden for det socialpædagogiske område, har du lederambitioner og er du pædagogisk faglig stærk, så kunne denne stilling faktisk godt være noget for dig.
 
Fra 1. januar 2019 er Udviklingscenter Esbjerg (UCE) og Udviklingscenter Ribe (UCR) fusioneret til Udviklingscenter Vest (UCV). Det betyder, at vi mere eller mindre er doblet op i både antal borgere, medarbejdere og ledere. For UCV skal det, meget kort og konkret, være gældende, at vi skal være kendt lokalt i Esbjerg Kommune samt ude i de andre danske kommuner, for en høj faglighed, værende en stærk og troværdig samarbejdspartner samt være et godt sted at bo og arbejde. Det ansvar, skal man i fællesskab med alle andre medarbejdere, være i stand til udføre.
 
Primære opgaver i stillingen som teamansvarlig:

 • Daglig personaleledelse
 • Faglig udvikling
 • Arbejdstidsplanlægning
 • Borger- og pårørende samarbejde
 
Vi forventer:
 • At du har en socialfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse
 • Er indstillet på at påbegynde en diplom i ledelse
 • At du kan samarbejde bredt – internt og eksternt
 • At du besidder handlekraft og beslutsomhed
 • At du bidrager i udviklingen af eget botilbud samt Udviklingscenter Vest som helhed
 • At du er god til at motivere, begejstre og skabe refleksion i personalegruppen

Vi tilbyder:          
 • En arbejdsplads, der satser og tror på mennesker
 • Veluddannede medarbejdere
 • Faglig sparring
 • Supervision
 • Mulighed for kurser og efteruddannelse
 
For yderligere oplysninger kan du kontakte afdelingsleder Trine Birkemose på tlf. 76165460 eller mobil 23804469 i tidsrummet 10-15 eller centerleder Thomas Eriksen på tlf. 7616 8410 eller mobil 2028 8728.
 
Du har også mulighed for at læse mere om UCV på vores hjemmeside. www.udviklingscentervest.esbjergkommune.dk
 
Udviklingscenter Vest
Udviklingscenter Vest er et bo- støtte- og aktivitetstilbud under Esbjerg Kommune, inden for Serviceloven, der yder støtte og hjælp til 701 borgere med varigt psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

En del af borgerne bor i et af Udviklingscenter Vest 22 døgntilbud (SEL §§ 107/108 og ABL § 105 stk. 2), mens andre bor i egne lejligheder rundt i Esbjerg, Ribe og Bramming by (SEL § 85).


Der er 522 årsværk repræsenteret ved dygtige kolleger som vægter faglighed, tværfaglighed og samarbejde meget højt. Det kommer til udtryk i, at vi gør brug af de mange forskellige kompetencer, vi har i vort center. Det gør vi bl.a. gennem vidensdeling, dialog og fleksibilitet.

Vi har et stærkt fokus på vores kerneopgave, som er at skabe udvikling og læring for den enkelte borger – borgerinddragelse er derfor et helt centralt omdrejningspunkt i vores faglige som tværfaglige samarbejde.

Udvikling og læring skaber vi ved at gøre brug af forskellige metoder, i tæt samarbejde med hinanden, pårørende, myndighed og øvrige interessenter. Yderligere læring og kvalificering af indsatsen for den enkelte borger skaber vi desuden ved efteruddannelse og supervision.

Udviklingscenter Vest pædagogiske praksis tager udgangspunkt i KRAP – Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik, neuropædagogik og på botilbud med autismespektrum forstyrrelser, satses der på autismepilotuddannelsen.


Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.
 
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.

Ansøgningsfrist den 3. november 2019 til midnat.

1. samtalerunde holdes den 6. november mellem 8-14 og en evt. 2. samtalerunde den 12. november mellem kl. 13-16

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation i Word eller PDF-format.


 

Ansøg nu
Kontakt
Esbjerg kommune
Åmoseparken 71
6710
Esbjerg V
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
03-11-2019
Kviknummer
LJA-76338435
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed