Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamchef til Kundekendskab i Viby J

Nykredit - Center Viby

Aarhus, Østjylland

Indrykket
08-09-2020
Kontakt
Nykredit - Center Viby
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
20-09-2020
Kviknummer
LJA-81046805
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Kan du motivere og begejstre et medarbejderteam på op til 50 studerende? Formår du at drive forandringer og udvikle medarbejdere gennem tæt faglig sparring og opfølgning? Og ønsker du at udvikle dig som leder?

 

Forenet kan vi mere

I Nykredit er vi ikke som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi adskiller os på ét vigtigt punkt: Vi er ejet af en forening af kunder. Det er en af grundene til, at vi hver dag arbejder på at blive #bedsttilkunder. Nykredit skal være et ordentligt sted at være kunde. Som organisation tager vi ansvar for, at vi lever op til de lovgivningsmæssige krav, så vores kunder er fuldt compliant og derved kan få den hjælp og rådgivning, de søger, når de henvender sig til Nykredit. Dit nye job og din indsats har derfor betydning for kunderne, Nykredit og samfundet.

 

Du tør gå forrest, er målrettet og har et skarpt øje for deltaljen

Som teamchef i Kundekendskab er det afgørende, at du formår at drive forandringer med en ambitiøs og konsekvent tilgang. Du brænder for at skabe resultater både personligt og via dine medarbejdere, og du forstår vigtigheden af hele tiden at prioritere dit arbejde for at være #bedsttilkunder. I det daglige skal du sammen med dine teamkoordinatorer lede de studerende, hvor I sammen skal sikre rekruttering, træning, høj kvalitet og betydeligt fokus på detaljen i arbejdet med Nykredits kunder. 

 

God ledelse og holdspil skaber resultater

Ledererfaring er en fordel, men ikke en forudsætning. Det er til gengæld en grundlæggende forudsætning, at du brænder for ledergerningen også selvom du ikke nødvendigvis har praktisk erfaring som leder. Du skal som leder sikre motivation, fremdrift og kvalitet. Vi forventer desuden, at du er en god holdspiller og har lyst til at gøre dit bedste for at lykkes i tæt samarbejde med dine kolleger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til AML-/KYC-området, men ikke et krav.

 

Din nye arbejdsplads

Som teamchef i Kundekendskab får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere. Du bliver en del af en nyetableret afdeling med en frisk og uformel omgangstone. I afdelingen arbejder vi med: at øge kendskabet til vores kunder, kundescreening, indhentelse af dokumentation og sikring af compliance for vores kunder. Dermed bliver du ansat i et område, der har et meget stort fokus i sektoren, og du skal være med til at implementere nye krav i takt med, at de udvikles. Du vil indgå i en ledergruppe på tre i Viby J og samtidig være en del af en større ledergruppe i hele Kundekendskab.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Bjarne Kjærsgaard Jensen, 21 72 00 83.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 20. september 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Nykredit - Center Viby
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
20-09-2020
Kviknummer
LJA-81046805
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed