Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamchef til Trade Reporting & Monitoring

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-04-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
14-04-2021
Kviknummer
LJA-81920382
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Brænder du for at udvikle både medarbejdere, processer og systemer? Vil du være en central del af Nykredits markedsovervågningsfunktion og transaktionsindberetning? Så er dette måske jobbet for dig.

 

Dit nye job

Som teamchef i Trade Reporting & Monitoring får du personale- og driftsansvar for et team på 10 dygtige og motiverede specialister. Du bliver en del af ledergruppen i Wealth Offerings & Development, som er en del af Nykredit Wealth Management. Du får et tæt samarbejde og en direkte reference til afdelingsdirektør Michael Delfs.

 

I Trade Reporting & Monitoring får du ansvar for en vigtig del af Nykredits markedsovervågning, der har til henblik at identificere potentiel markedsmanipulation og insiderhandel på tværs af koncernen og kunderne. Du får også ansvaret for koncernens best execution- og priskontroller samt for transaktionsindberetning i medfør af MiFIR, EMIR og SFTR.

 

Du får et tæt samarbejde med investeringsområderne i koncernen, bl.a. Nykredit Portefølje Administration, Nykredit Asset Management, Treasury samt Markets.

 

Dine ansvarsområder

Som teamchef får du ansvar for at:

  • varetage den daglige ledelse af teamet med fokus på overholdelse af servicemål og kvalitetskrav

  • sikre den rette prioritering af opgaver og projekter

  • fastholde motivation og engagement hos medarbejdere

  • løbende aftale mål for præstation- og kompetenceudvikling med medarbejdere og følge op på disse

  • indgå i relevante branchenetværk og -samarbejder sammen med specialisterne i afdelingen

  • indgå i dialog med samarbejdspartnere, bl.a. BEC og institutionelle kunder

  • håndtere dialog med Finanstilsynet, depositarer, Compliance og Intern Revision.

 

Din profil

Du har en kandidatuddannelse af enten finansiel og/eller juridisk karakter. Vi forventer, at du har praktisk erfaring med juridiske eller compliancemæssige opgaver i den finansielle branche. Særligt kendskab til Markedsmisbrugsforordningen, MiFID II, EMIR eller SFTR er en fordel, men ikke et krav. Du har enten erfaring med personaleledelse eller kommer fra en stilling som chef- eller seniorspecialist i den finansielle sektor og har et ønske om at gå ledervejen.

 

Du er struktureret, ambitiøs, dedikeret og udviklingsorienteret. Desuden er du dygtig til at skabe relationer og indgå i tværorganisatorisk samarbejde. Du har gennemslagskraft og stærke kommunikative evner. Derudover har du en vilje og et drive til at gå forrest, gøre en forskel og bidrage til Nykredits fokus på compliance og samfundsansvar i samarbejde med de øvrige dygtige kolleger i teamet.

 

Din nye arbejdsplads

Trade Reporting & Monitoring-teamet i Nykredit Wealth Management består af 10 medarbejdere heriblandt 3 studentermedhjælpere. Vi har en uformel omgangstone med godt humør og højt til loftet.

 

Vi er beliggende ved Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København.

 

Er du interesseret?

Søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Michael Delfs, 44 55 91 51, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 14. april 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
14-04-2021
Kviknummer
LJA-81920382
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed