Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Jobcenteret

Kalundborg Kommune, Jobcenter

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
13-09-2017
Kontakt
Kalundborg Kommune, Jobcenter
Holbækvej 141B
4400
Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2017
Udløber
10-10-2017
Kviknummer
LJA-49340292
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Om jobbet

Jobcenter Kalundborg er blevet en stor organisation med omkring 180 medarbejdere, og vi har derfor brug for en leder mere.

 

Du vil få personaleansvaret for omkring 40 medarbejdere, og du vil have to driftskoordinatorer under dig, som varetager den daglige driftsstyring.

 

Der er tale om et nyetableret team bestående af:

 

  • Alle forsikrede ledige (2.1)

  • Alle jobparate kontanthjælpsmodtagere (2.2)

  • Alle aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere (2.3), samt

  • Jobcentrets mentorkorps, og

  • Reception + administration (herunder aktindsigtsager, post, omstilling, mv.)

 

 

Det er nyt, at vi samler 2.1, 2.2 og 2.3. Formålet er, at sikre en sammenhængende og jobrettet indsats for vores forsikrede ledige og for vores kontanthjælpsmodtagere. Der er fortsat tale om 3 selvstændige grupper i teamet - det nye er, at én leder kan prioritere indsatsen i alle 3 grupper. Dit fokus skal være på, at få etableret en endnu mere jobrettet indsats end den vi har i dag.

 

Du bliver en del af en ledergruppe med 4 driftsledere i alt og en arbejdsmarkedschef for bordenden.

 

Hvis du ønsker det, så er der gode udviklingsmuligheder i jobbet - det kan være kurser eller efteruddannelse. Og det er lige så fint, hvis du kun er driftsorienteret - en god, solid driftsleder kan være guld værd for en organisation, og er du sådan én, så vil vi også se frem til at læse din ansøgning.

 

Vi arbejder med tillidsbaseret ledelse i jobcentret. Det betyder, at vi tør vise vores medarbejdere tillid, og at vi lytter og handler, når de kommer med gode faglige input. Det betyder ikke, at vi har droppet produktionsopfølgning mv. Vi har rigtig godt styr på produktionsstyringen - og ser det som et afgørende fundament i jobcentret. Der skal være styr på driften (og på økonomien).

 

Når der er styr på driften, så er det nemmere at sikre god trivsel. Vi har de sidste 3 år haft fine trivselsmålinger, fine lederevalueringer, fine tilbagemeldinger på det psykiske arbejdsmiljø fra AT, fine sygefraværstal, og senest har vi vundet kommunens trivselspris. Vi vægter med andre ord trivsel rigtig højt, og ser god trivsel som en forudsætning for gode resultater.

 

Din profil

 

  • Du skal være fagligt stærk - og det er en klar fordel, hvis du kender til de områder du skal varetage

  • Du skal være en god leder - og det er en klar fordel, hvis du har ledelseserfaring (især personaleledelse, men også erfaring med driftsledelse er relevant)

 

 

Du bliver del af et lederteam, som træffer mange beslutninger sammen (vedr. rammen for vores arbejde), men den daglige drift kører du selv suverænt. Det betyder, at du gerne må være sådan én der bedst kan lide at bede om tilgivelse. Vi mødes til ledermøde fast hver 14. dag, samt efter behov. Og hver 14. dag har du 1:1 ledelsessparring med arbejdsmarkedschefen.

 

Derfor skal du vælge os

Kalundborg Kommune er en af Danmarks store vækstmotorer med Sjællands største koncentration af industrivirksomheder og et af landets mest aktive og professionelle havnemiljøer. Vi står midt i et væksteventyr, og sammen med vores mange både professionelle og frivillige interessenter har vi som mål at skabe resultater, der gør os til et forbillede for resten af Danmark - også på Arbejdsmarkedsområdet.

 

Hvis vi skal skaffe vores virksomheder den arbejdskraft de har brug - i dag og i årene fremover - så bliver din indsats som leder i jobcentret afgørende. Du får ansvaret for alle vores jobparate ledige, som vi skal sikre er så parate som muligt til at træde til, hos de virksomheder der har brug for dem. Og du får ansvaret for vores aktivitetsparate ledige, som skal have en så jobrettet indsats som muligt, så de også kan udgøre en arbejdskraftreserve, som kan bidrage til væksten i Kalundborg - og det kan også være i et godt fleksjob.

 

Kalundborg Kommune har fokus på gode partnerskaber og er med til at understøtte det visionære og udviklingsorienterede erhvervsmiljø, hvilket gør det attraktivt at etablere og drive virksomhed her. Flere både meget store og mindre virksomheder findes i Kalundborg, og i samarbejde med bl.a. dem, Kalundborg Erhvervsråd og flere a-kasser har vi etableret Kalundborg Rekrutteringsalliance for at sikre arbejdskraft til virksomheder i Kalundborg Kommune.

 

Kommunen er ambitiøs, og ønsker fortsat at understøtte virksomhedernes vækst og skabe gode muligheder for beskæftigelse, uddannelse og for at bo, både for nye og nuværende borgere. Vi ønsker at gøre en synlig forskel og via samarbejde skabe konkrete resultater til glæde for alle parter. Resultater, der bliver til i et konstruktivt samspil med de frivillige, foreninger og virksomheder.

 

I Kalundborg skaber vi resultaterne sammen. Kommunalbestyrelsen i Kalundborg Kommune er meget bredt sammensat og er meget samarbejdsorienteret. Kommunalbestyrelsen har stort fokus på god økonomi, sikker drift og kvalitet i de borgerrettede velfærdsydelser. Der er samtidig stor åbenhed overfor fornyelse og udvikling med et varmt hjerte og benene på jorden. På dette grundlag er der også et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem kommunalbestyrelsen og administrationen.

 

Politisk har Jobcentret og arbejdsmarkedsområdet en stor bevågenhed, og området ligger under Økonomiudvalget.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Lønnes forhandles i forbindelse med aftalen om ansættelse. Vi tager udgangspunkt i gældende overenskomst, samt dine kvalifikationer og din erfaring, med et forhandlingsudgangspunkt på 40.000 - 45.000 kr. ekskl. pension.

 

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Arbejdsmarkedschef Jens Folman på telefon 29 12 83 94 eller mail: jens.folman@kalundborg.dk

 

Hvis du vil besøge Jobcenteret er du velkommen til at kontakte en af teamlederne og aftale et besøg: Qerim Selmani på telefon 51 82 61 94, Pia Johannesen på telefon 20 52 00 21 eller Kenneth Alstrup på telefon 29 12 83 93.

 

Ansøgning

Ansøgningen skal uploades via Kalundborg Kommunes hjemmeside via link senest den 10. oktober 2017.

 

Vi afholder 1. samtale den 25. oktober og 2. samtale den 13. november. Imellem de to samtaler er der indlagt et testforløb bestående af en elektronisk test med en opfølgningssamtale.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

 

Det private erhvervsliv skaber konstant nye jobs. Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder, og den verdenskendte Kalundborg Symbiose er ikke bare et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på. Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Du kan finde arbejde og du kan skabe dig en karriere.

 

Befolkningstallet vokser også. Vi er knap 49.000 borgere og bliver stadigt flere. Kalundborg kommune ligger unikt placeret i den smukke vestsjællandske natur og er et dejligt sted at bo og leve.

 

Vi er knap 3.300 ansatte i kommunen og lægger vægt på at yde den bedst mulige service til borgere og virksomheder.

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansøg nu
Kontakt
Kalundborg Kommune, Jobcenter
Holbækvej 141B
4400
Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2017
Udløber
10-10-2017
Kviknummer
LJA-49340292
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan