Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til konceptbaserede ydelser og kompenserende støtte ved Børne & Familiecentret (Genopslag)

Børne- & Familiecentret

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
09-09-2017
Kontakt
Børne- & Familiecentret
Staldgaardsgade 10A
7100
Vejle
Tlf
76810000
Praktisk information
Oprettet
09-09-2017
Udløber
13-10-2017
Kviknummer
LJA-49226535
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Teamleder til et nyoprettet team ved Børne & Familiecentret som leverer konceptbaserede familiekonsulentydelser og kompenserende støtte til udsatte familier. 
 
Vi løfter i flok! Vil du være med?? 
 
Om jobbet 
Vores organisation er i vækst og vi ønsker at styrke lederkapaciteten i Børne- & Familiecentret. Vi har lavet en strukturændring, som har resulteret i et nyt team. Vi søger derfor en engageret og ambitiøs teamleder til vores konceptbaserede ydelser og kompenserende støtte, som brænder for udsatte børn, unge og familier og ikke mindst ledelse!  
 
Vi vægter, at du har kendskab til udsatte børn og familier og har et solidt kendskab til familiebehandling og kompenserende støtte. Du er ikke bange for at gå nye veje og er udviklingsorienteret. Vi søger en leder, der vil nytænke og videreudvikle vores korterevarende familiebehandling og kompenserende støtte. 
 
Teamet vil samlet set pt. bestå af 12 pædagoger og social- og sundhedsassistenter ofte suppleret med en efteruddannelse. Teamet er nyoprettet og vil levere korterevarende familiebehandling efter §11 og § 52 samt familierådslagning og praktisk kompenserende familiestøtte til udsatte familier. Familierne har ligeledes mulighed for at få støtte i weekenderne af social- og sundhedsassistenterne.  
 
Du vil få ansvar for fagligt dygtige medarbejdere, der arbejder selvstændigt og primært har en udgående funktion. Teamet skal videreudvikle deres ydelser og nytænke deres opgaveløsning med særlig fokus på udbud og efterspørgsel. 
 
Tiltrædelse 1. januar 2018 eller efter aftale. 
 
Vi forventer af dig 

 • Du har ledelseserfaring, gennemslagskraft og mod på ledelse! 
 • Du har en mellemlang uddannelse, som pædagog og social og sundhedsassistent eller lærer, gerne suppleret med en kandidat i fx pædagogisk psykologi eller familieterapeutisk efteruddannelse. En lederuddannelse vil være en fordel.  
 • Kendskab til og viden om systemisk ledelse. Hvis ikke, at du er villig til at få en systemisk lederuddannelse.  
 • Tydelig, robust, lyttende, nærværende og omsorgsfuld leder, der har gode kommunikative kompetencer.  
 • Du er udadvendt og vægter relationel ledelse. 
 • Du har evt. erfaring med konceptbaserede familiebehandlingsydelser, gruppeforløb og ydelser leveret at sundhedsfaglig personale. 
 • Du vægter egen som andres trivsel, udvikling og arbejdsmiljø. 
 • Du vægter og understøtter sammenhængskraften i BFC. Du kører ikke kun solo, men er også loyal mod ledelsesteamet og ikke mindst organisationen. 
 • Du betragter faglighed, dokumentation, opfølgning, struktur og overblik som en naturlig del af egen/andres praksis. 
 • Du kan sortere og prioritere i din opgaveløsning. Du er klar over at bunkerne aldrig forsvinder. 
 • Du kan lede og udvikle fagligheden i de enkelte teams og skaber gerne resultater gennem andre. 
 • Du er indstillet på et tæt samarbejde med teamlederen af Familiekonsulenterne. 
 • At du har kørekort, da der ofte forekommer samarbejdsmøder mv. ude af huset. 
 
 
Vi tilbyder dig 
BFC er en organisation i udvikling, der tager afsæt i viden og nye ideer for at være en efterspurgt samarbejdspartner og leverandør. Du vil blive en del af et lederteam med et højt ambitionsniveau, der supplerer hinanden og brænder for den udvikling, BFC står midt i!  
 
Vi er et lederteam på 6, der vægter sammenhængskraften i BFC og betragter ledelse som et fag. Vi prioriterer vores fælles ledermøder, sparringsrum og sikrer en fælles kurs i vores opgaveløsning. 
 
BFC er optaget af at tilpasse og udvikle vores metoder, faglighed og ydelser. Én af dine vigtigste udfordringer er at arbejde med flow i de enkelte sager og ligeledes implementere tidsbegrænsede indsatser. Herudover vil vi have særlig fokus på, hvordan vi kan optimere vores dokumentation, skriftlighed og effekt!  
 
Børne- og Familiecentret er i gang med et pilotprojekt, hvor vi afprøver Feedback Informed Treatment og er generelt kendetegnet ved at være en organisation i udvikling. 
 
Vi er et hus, som værner om vores gode arbejdsmiljø og nyder et godt grin!  Har du lyst til at være med? Så ret gerne henvendelse til BFC! 
 
Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.  
Stillingen er en teamlederstilling på 37 timer uden højeste arbejdstid. 
 
Om os 
Teamlederen vil blive en del af Børne- og Familiecentret, som består af 6 teams med pt. 90 medarbejdere. Børne- og Familiecentret er et dagbehandlingstilbud under Familie og Forebyggelse, Vejle Kommune. Målgruppen er udsatte børn, unge og familier. Personalet består primært af psykologer, pædagoger, lærer, socialrådgivere og social og sundhedsassistenter. 
 
Børne- og Familiecentret har egne lokaler på Staldgårdsgade 10 C og på Boulevarden 19K.  
 
Teamlederen vil få sin faste base på Staldgårdsgade og refererer til lederen af Børne- & Familiecentret. 
 
I Børne- & Familiecentret arbejder vi efter BUM-modellen Bestiller, udfører, modtager , hvor vi primært leverer ydelser, der bestilles af Vejle Kommunes Familie- & Handicapafdeling. Vi leverer ydelser efter "pengene følger barnet"-princippet, hvor betalingen afhænger af hvilken ydelse der bestilles. 
 
Det betyder, at vi har fokus på sagsflow og at der samarbejdes tæt med teamet og teamets faglige koordinator om at sikre det bedst mulige flow. 
 
Flere oplysninger 
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Murmann på tlf.  20 31 63 70 eller leder af Børne- og Familiecentret, Gülcan Güven Grud på tlf. 30 63 61 97. 
 
Du kan læse mere på http://www.bfc.vejle.dk ;;
 
Ansøgningsfrist 
Vi skal have din ansøgning senest søndag 5. november 2017. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag 22. november 2017. 2. samtale holdes fredag 24. november 2017. 
 
Profilanalyse 
Vi benytter cases og eventuelt personprofilanalyse i forbindelse med ansættelsen.   
 
Børneattest 
Vi indhenter børne- og straffeattest.   
 
Send din ansøgning 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 
 
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.  
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.  
 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  
 
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på http://www.vejle.dk/tilflytter.  


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/

(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=7850388a)

Ansøg nu
Kontakt
Børne- & Familiecentret
Staldgaardsgade 10A
7100
Vejle
Tlf
76810000
Praktisk information
Oprettet
09-09-2017
Udløber
13-10-2017
Kviknummer
LJA-49226535
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan