Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Koncernservice

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2020
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
23611707
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
27-07-2020
Kviknummer
LJA-80562678
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Er du en dygtig personaleleder, og har du erfaring med at optimere og automatisere forretningsprocesser? Er du ambitiøs i forhold til brugervenligt it-design, og har du mod på at sætte strategien for gode processer? Så er stillingen som teamleder for vores automatiserings- og procesoptimeringsteam i Automatisering og Udvikling måske noget for dig.

Vores nuværende teamleder går på barsel, og vi har derfor behov for en dygtig kollega, som kan løfte opgaven i mellemtiden.

Om jobbet
Du bliver teamleder for et team på 12 proces- og automatiseringskonsulenter, en RPA/RDA koordinator samt en studentermedhjælper. Som teamleder vil du få ansvaret for den daglige koordinering og prioritering af teamets opgaver samt for den løbende faglige og personalemæssige sparring med medarbejderne.
Teamet beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver i relation til procesoptimering og automatisering. Teamet har ansvaret for procesdokumentationen i Center for Løn og Personale, herunder arbejdsgange, brugervejledninger og forretningsgange.

Teamet designer og tester nye processer i ServiceNow HR samt nye RPA/RDA-løsninger, der udvikles i samarbejde med Koncern IT (KIT). Herudover varetager vi koordineringen af udvikling og drift af RPA/RDA-løsninger på tværs af Koncernservice.
Brugerfokus og et end2end-perspektiv er centralt for vores tilgang. Vi arbejder inddragende og skaber grobund for ejerskab i driften.

Du skal varetage både den faglige og personalemæssige ledelsesopgave i tæt samarbejde med kontorchefen. Du vil indgå i et ledelsesteam med yderligere tre teamledere og en kontorchef. Sammen har vi fokus på at skabe et tæt samarbejde på tværs af kontorets fire teams og ud mod øvrige dele af organisationen.

Om os
Automatisering og Udvikling (A&U) er organisatorisk forankret i Center for Løn og Personale (CLP), Koncernservice, Københavns Kommune. CLP har ansvar for Københavns Kommunes løn- og personaleadministration, administration af og undervisning i kommunens vagtplanssystem samt kontrolmiljøet for løn- og personaleområdet. Endelig har centeret med A&U ligeledes et tværgående ansvar for automatiseringer i Koncernservice samt udvikling af Serviceplatformen (kommunens selvbetjeningsløsning) og projektledelse.

Vi arbejder aktivt med ny teknologi og løbende optimering, og vi afprøver gerne nye metoder og gennemfører pilotforsøg på ny teknologi og funktionalitet. Du vil derfor løbende tilegne dig nye kompetencer og viden samt få mulighed for at bidrage til Koncernservices strategiske ambition om løbende at sikre bedre og billigere administration.

Om dig
Du er en dygtig personaleleder. Du har erfaring med procesoptimering og gerne RPA/RDA-udvikling samt ServiceNow HR. Du motiveres af at samarbejde med forretningen og evner at gå ned i detaljen, også i tekniske emner.
Du har en relevant kandidatuddannelse, og har et godt kendskab til det administrative forretningsområde samt it-udvikling i offentligt regi og politisk styrede organisationer.

Vi forventer, at du

  • er analytisk med evne til at overskue selv meget komplekse problemstillinger
  • evner at se muligheder fremfor problemer og understøtte forretningen på bedste vis
  • er en dygtig personaleleder, fx erfaring med ledelse via projektledelse
  • har erfaring med robotteknologi, generel it-udvikling og drift, også i større skala
  • kendskab til ServiceNow HR, OPUS løn, KMD Vagtplansystem samt evt. Kvantum (SAP-baseret økonomi- og indkøbssystem) er en fordel
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fastansættelse. De første 12 måneder er et barselsvikariat, og herefter overgår du i en fastansættelse med samme indhold. Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. oktober 2020. Løn- og ansættelsesvilkår vil være med indplacering som chefkonsulent på AC-overenskomsten.

Yderligere information
Vi gør brug af to samtalerunder inkl. test og case i forbindelse med anden samtalerunde.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Hansen på 2463 7412.

Søg via nedenstående link senest mandag den 27. juli 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33.

Om Koncernservice
Koncernservice er et af landets største fællesadministrative centre. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med styring af økonomi, løn- og personaleadministration. Det er vores mål at effektivisere og optimere administrative arbejdsgange og sikre et højt serviceniveau, så kommunens 45.000 medarbejdere kan koncentrere sig om at levere velfærdsydelser af høj kvalitet. Vi er ca. 700 ansatte og blandt landets største shared service centre. Læs mere om os på: www.koncernservice.kk.dk.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
23611707
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
27-07-2020
Kviknummer
LJA-80562678
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed