Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tech specialist med interesse for investeringsområdet

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
30-03-2021
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81895889
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Vi mangler en kollega, der skal arbejde med komplekse købesystemer og egenudviklede løsninger til Jyske Banks kapitalforvaltningsområde, Jyske Capital.

Vi har en ambitiøs målsætning om at udbygge vores systemplatform samtidig med at vi løbende optimerer eksisterende produkter og udvikler nye produkter i samarbejde med Jyske Capital. Vi vækster derfor i teamet og søger endnu en god kollega.

Jobbet

Sammen med dit udviklingsteam sikrer I robust proces- og it-understøttelse af kapitalforvaltningsværdikæden. Det vil sige, at i videreudvikler, drifter og fejlsøger på tredjeparts kapitalforvaltningssystemer, som er uundværlige for Jyske Banks kapitalforvaltningsværdikæde i Jyske Capital. Teamet samarbejder med internationale leverandører, og har bl.a. ansvaret for tredjepartsløsningerne SimCorp Dimension, Factset og Advent Geneva.

Du trives med komplekse systemsammenhænge, og inddrager både eksterne og interne specialister i løsningen. I tilfælde af driftsudfordringer formår du at bevare overblik og ro, således driftsudfordringen løses bedst muligt.

Vi arbejder primært på Microsoft platforme, men enkelte installationer kører på Unix servere. Til det daglige arbejde anvendes en bred vifte af værktøjer som scripting i batch, PowerShell, kodning i proprietært sprog, SQL-forespørgsler samt schedulering af tasks i ActiveBatch. Men, dit primære værktøj er din brede IT-ekspertise og lyst til at forstå, interagere med og udfordre forretningen når der er behov for det.

Vores drivkraft er at skabe værdi til vores interessenter, og derfor sidder vi også fysisk sammen med vores primære interessenter for at styrke det gode samarbejde. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi lægger vægt på trivsel, faglighed, åbenhed samt samarbejde og sparring på tværs af teamet. Der er en stor grad af indflydelse på beslutningerne i de opgaver, vi arbejder med, og vi arbejder kontinuerligt med at optimere vores hverdag.

Organisationen

Du bliver en del af Jyske Banks udviklingsorganisationen, som i efteråret gik all in på at udvikle efter det agile mindset. Vi har vores egen Tribe med fokus på Investering og Formue. Vi er i alt 60 medarbejdere i triben fordelt i 7 udviklingsteams.

Teamet/squadet, du indgår i, er tværfagligt og består af både it-udviklere, forretningsudviklere, product owner og en scrum master grundtanken er, at teamet skal være i stand til at eksekvere en aktivitet fra idé til færdigimplementeret løsning hos brugerne. Squadet er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og en professionel tilgang til systemudvikling.

Du bliver også del af et tværgående Chapter (fagligt fællesskab), hvor der er 13 IT-udviklere i alt. Du kommer således til at vidensdele med de andre squads omkring vores produkter og koncepter. Du får en god berøring med, hvad der sker inden for hele fagområdet Investering og Formue.

Din profil

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse inden for IT, og det vægter højt, hvis du har erfaring inden for den finansielle sektor, investeringsområdet eller de teknologier vi anvender.

Du kan bevæge dig ubesværet indenfor mange it-discipliner, og du trives i at jonglere med mange forskellige værktøjer, lige fra gængse command-line utilities, over standardiserede Windows-applikationer til specialiserede interfaces i vores tredjepartssystemer.

Derudover forventer vi:

  • Du har erfaring med/stor interesse for Microsoft Servere, grundlæggende netværksprincipper, scripting og databaseudvikling

  • Du kender til etablering, overvågning og fejlsøgning af unattended jobafvikling

  • Du har lyst til at engagere dig i den forretningskontekst, du bygger systemer til

  • Du har et stort drive samt høj faglig stolthed, hvor du konstant søger at forbedre kvaliteten af dit arbejde.

  • Du kan se dig selv i hele udviklingsprocessen fra indledende afklaring med forretningen til den afsluttende implementering

  • Du er udpræget hold spiller og arbejder godt både, når du har ansvaret for dine egne opgaver, og når du arbejder tæt sammen med andre om et fælles mål

  • Du arbejder struktureret, omhyggeligt og med høj kvalitet

 

Ansøgning

Senior HR Partner Karsten Seeberg (Sebbe) vil tage sig af din ansøgning. Ansøgningsfristen er d. 15.04.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81895889
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed