Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Testansvarlig: Bliv en del af holdet i Moderniseringsstyrelsen, der skal sikre transformationen af Statens Lønløsning i stillingen som testansvarlig

Moderniseringsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-11-2019
Kontakt
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
1017
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
17-12-2019
Kviknummer
LJA-77909232
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse

Vi er på en rejse

Center for Systemer i Moderniseringsstyrelsen har ansvaret for at levere, drifte og videreudvikle Statens samlede virksomhedsløsning til at understøtte ledelse og styringen af både økonomi samt løn og HR i hele Staten. Kontoret Løn- og HR-systemer håndterer it-systemerne på HR-området. Det omfatter løn, pension, administrativ HR, tidsregistrering, rekruttering, kompetenceudvikling og E-læring. Vi er i fuld gang med at udvikle os til at være statens digitale Løn- og HR-serviceleverandør, som skaber den bedste kundeoplevelse og største kundeværdi.

På løn- og pensionsområdet er vi i dag et kompetent og erfarent team, der hver måned sikrer korrekt og rettidig udbetaling af løn og pension til ca. 360.000 ansatte i staten og tjenestemandspensionister. I 2020 tager vi de næste store skridt på rejsen mod vores nye rolle. Her forventer vi at indgå kontrakt om de kommende 6-8 års drift, vedligeholdelse, transformation og udvikling af Statens Lønløsning. Du kan læse mere om udbuddet her: https://modst.dk/systemer/digitale-services-paa-vej/genudbud-af-statens-loenloesning/.

Løsningen

Med den nye kontrakt tager vi hul på en ny og spændende rejse. Vi skal i samspillet med kunderne og leverandøren skabe nye løsninger, med vægt på klare roller, en stærk governance og ITIL-baserede processer. Deriblandt i forbindelse med en ambitiøs modernisering af Statens Lønløsning gennem hovedprocessen Transition Transformation Modernisering.

Vi ved, at det kræver noget nyt af os. Derfor styrker vi teamet med fire nye kolleger: en kommerciel projektleder, en koordinerende projektleder, en testansvarlig og en produktansvarlig udviklingskonsulent. Du kan se de tre andre stillingsopslag her: https://modst.dk/job/ledige-stillinger/.

Testansvarlig

Du trives med at styre, strukturere og gennemføre komplekse testprocesser med mange aktører til tiden. Du har blik for effektivisering, og kan drive såvel analyser som implementering af procesforbedringer, så vi opnår bedre testkvalitet ved brug af færre ressourcer.  

Dine hovedopgaver omfatter:

 • Planlægning og gennemførsel af kundens test ifm. transition, transformation og udvikling af Statens Lønløsning.

 • Udarbejdelse af test cases og kvalitetssikring af dokumentation.

 • Automatisering af test.

 • Release styring.

 • Dokumenterer testresultater så de forstå af beslutningstagere.

 

Dine succeskriterier kan sammenfattes i:

 • Reducere ressourceforbrug i test ved implementering af automatisering i testarbejdet.

 • Reducere fejl i leverancer fra leverandøren.

 • Få fejl i releases efter Go-Live ingen kritiske og med hurtig udbedring.

 • Afsluttet test til tiden.

 • Forståelig afrapportering og beslutningsgrundlag.

 

En tydelig faglig profile

Vi forventer, at din uddannelses- og erfaringsmæssige kompetencer og ballast giver dig et solidt fundament for at varetage kerneopgaverne i en af de fire stillinger. Du har formentlig en uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau, suppleret med praktisk erfaring, enten fra ansættelse i staten eller hos en leverandør til det offentlige. Din praktiske erfaring kan være som generalist eller som specialist inden for de relevante fagområder. Du har formentlig både interesse for og erfaring med større udviklingsprojekter i krydsfeltet mellem it og forretning. Og du ved, hvad vi taler om, når vi taler om ITIL og agil udvikling.

Vi søger et hold

Vi ved, hvilke opgaver, vi skal have løst, og hvad der skal til for at lykkes. Men den endelige opgavefordeling afhænger også af, hvordan vi kan sætte det bedste hold. Her vil vi lægge vægt på både det faglige fundament og de personlige kompetencer. Hvis du har lyst til at byde ind på stillingen som testansvarlig eller en af de tre andre stillinger, vil vi meget gerne have din ansøgning. Vi kan love dig, at du selv kommer til at udforme og udfylde din stilling - sammen med os andre.

De personlige kompetencer

Uanset hvilken stilling du søger, vil vi lægge vægt på:

 • At du er en holdspiller. Vi søger stærke individualister, der har mod til at involvere andre i opgaveløsningen og at bringe sig selv i spil sammen med dygtige kolleger. Fordi vi ved, at vi opnår de bedste resultater sammen.

 • At du har lyst til at få og at tage et ansvar. Den fælles indsats giver kun værdi, når den enkelte træder frem på banen og tydeligt tager ansvar for egne leverancer og for helheden.

 • At du naturligt og af egen drift sætter en dagsorden, definerer rammen, udarbejder en plan og sikrer eksekvering med fokus på klare mål og præcise leverancer.

 • At du er drevet af trangen til at skabe noget nyt. Du skal have lyst til at udfordre "plejer" på en konstruktiv og løsningsorienteret måde. Og du skal være fleksibel ift. at vejen til den rigtige løsning nogle gange kan være lang.

 

Det mere formelle

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer. Hvis du har det rigtige erfaringsgrundlag, vil du også kunne blive ansat som special- eller chefkonsulent.

Du skal kunne tiltræde senest den 1. marts 2020. Her står dit skrivebord klar til dig i Moderniseringsstyrelsen, nærmere bestemt Landgreven 4, 1017 København K.

Vil du vide mere om os eller stillingen?

Du er meget velkommen til at kontakte teamleder Jette Bille Jensen på 3392 8908.

Du kan også læse om Moderniseringsstyrelsen på www.modst.dk.

Vil du være med til at forme fremtidens lønservice i staten?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning med CV, eksamensbevis og øvrige relevante dokumenter senest den 17. december 2019. Vi forventer at holde samtaler løbende.  

Du skal søge stillingen via Statens eRekruttering, ved at trykke på knappen Søg her.  

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.


Ansøg nu
Kontakt
Moderniseringsstyrelsen
Landgreven 4
1017
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
17-12-2019
Kviknummer
LJA-77909232
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse
Beliggenhed