Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tilkaldevikar til specialgruppe på Mølleholmskolen

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
14-02-2020
Kontakt
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Tlf
29609066
Praktisk information
Oprettet
14-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
LJA-79348264
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Er du lærer, pædagog eller har pædagogisk erfaring, så er det måske dig vi leder efter. På Mølleholmskolen har vi flere specialgrupper tilknyttet, hvoraf vi i den ene, Møllehuset, pt. mangler tilkaldevikarer.

Møllehuset er en gruppeordning bestående af ni børn, der alle primært har diagnoser indenfor gennemgribende udviklings- og opmærksomhedsforstyrrelser. Børnene er alle indskolingsbørn fra 6-8 år. Fælles for alle elever er et behov for struktur, tydelighed og genkendelighed.

Du bliver en del af et team med fem gode kolleger, hvor det faglige niveau er højt, og hvor ledelsen er nærværende. Vi er fire pædagoger og en lærer. Vi er en skole, der vægter børnenes og medarbejdernes trivsel højt. Vi samarbejder omkring læring og udvikling for det enkelte barn ud fra de skolefaglige, de personlige og de sociale kompetencer.

Tryg og struktureret hverdag
Vi vægter den strukturerede hverdag og en positivt tilrettevisende og anerkendende kommunikation med vores børn og unge. Vi lægger vægt på at give børnene en tryg og forudsigelig hverdag ud fra det enkelte barns kompetencer og færdigheder. I dagligdagen benytter vi os af forskellige kommunikationsformer, og vi lægger vægt på en bevidst narrativ tilgang.

Yderligere oplysninger  
Tiltrædelse snarest. Arbejdstiden ligger fra kl. 7-16.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter straffe- og børneattest samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelse. Du vil skulle arbejde 1-2 prøvevagter inden endelig ansættelse, for at vurdere om det er det rigtige match.

Ansøgningsfristen er søndag den 8.marts 2020
Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning vi glæder os til at læse den.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og anden relevant dokumentation sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorte Ørbæk på 2014 9034. Du kan også læse mere om Mølleholmskolen hjemmeside.


          

Ansøg nu
Kontakt
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Tlf
29609066
Praktisk information
Oprettet
14-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
LJA-79348264
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed