Gem annonce

To AC-fuldmægtige til Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU) i København, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-09-2020
Kontakt
Aarhus Universitet
Tuborgvej 164
2400
København
Danmark
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
09-09-2020
Udløber
27-09-2020
Kviknummer
LJA-81057100
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet Campus Emdrup, søger to AC-fuldmægtige i sekretariatet snarest muligt gerne 1. november 2020. Stillingerne er på fuld tid (37 timer/ugen), varige og placeret ved DPU, Campus, Emdrup.

Interesserer du dig for uddannelser på højeste niveau, og finder du samarbejde med undervisere/forskere inspirerende? Motiverer det dig, at være brobygger mellem det administrative og det faglige så er en af de to AC-stillinger ved DPU noget for dig.

Stillingerne er tilknyttet sekretariatet, som består af 22 administrative medarbejdere, som understøtter DPUs kerneopgaver inden for uddannelse, forskning og forskningsformidling for pædagogik og uddannelse. Du bliver tilknyttet uddannelsesteamet, som består af 1 uddannelseskonsulent og 4 andre administratorer inden for uddannelse. Du kommer til at løse opgaver som afdelingsadministrator for 1-2 uddannelser i tæt samarbejde med afdelingsledere Ligeledes får du ansvar for at bidrage til at løse fælles uddannelsesopgaver for hele DPU ofte i tæt samarbejde med teamet og studieleder.

Dine arbejdsopgaver:


 • Årshjul: Planlægning og koordinering af uddannelsesaktiviteter i henhold til afdelingens årshjul
 • Budgetstyring, -opfølgning og regnskab:  Af uddannelsesbudgetter (bemandingsplaner og ressourceallokering)
 • Uddannelseskvalitet: Af undervisningsplaner, evalueringer, handlingsplaner og årlig status
 • Uddannelsesadministration: understøtte uddannelsesaktiviteter i forhold til f.eks. Arts Studier (studieadministrationen)
 • Fælles uddannelsesopgaver: f.eks. studiestart, dimissionsevent, optagelse til kandidatuddannelsen, fælles årshjul, fælles budget-og allokeringsprincipper.


Du har følgende kvalifikationer


 • Relevant akademisk uddannelse
 • Gode planlægnings- og logistikevner, dokumenteret ved lignende og tilsvarende arbejdsopgaver gerne inden for uddannelsessektoren
 • Erfaring i budgetlægning og dygtig excel-bruger
 • Gode formulerings- og formidlingsevner skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk
 • Evne til at arbejde proaktivt og selvstændigt, til at kunne tage initiativ og være udadvendt og ikke mindst service- og samarbejdsorienteret.Vi tilbyder:


 • En alsidig og udfordrende stilling
 • Et uformelt arbejdsmiljø
 • En nær og daglig kontakt til afdelingsleder og sekretariatsleder
 • Tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Flekstid og en fleksibel arbejdsplads
 • Frugt-, kaffe, fysioterapeut-ordning, motionsklub.
 • Tæt på S-tog station og gode parkeringsmuligheder.Løn- og ansættelsesvilkår 

Du ansættes som fuldmægtig. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Stillingen er en fuldtidsstilling.

DPU er 
et institut under fakultetet ARTS på Aarhus Universitet med i alt ca. 325 ansatte videnskabelige og administrative medarbejdere og ca. 3.100 studerende. DPU har til huse både i København og i Aarhus. DPU har et stærkt forskningsmiljø inden for pædagogik og uddannelse og tilbyder en bacheloruddannelse i uddannelsesvidenskab, 12 kandidat- og 11 masteruddannelser. Desuden uddanner DPU mange ph.d. studerende. Læs mere om DPU på http://edu.au.dk/ 

Arbejdsstedets adresse: Tuborgvej 164, 2400 København NV. Da DPU også har campus i Aarhus kan der være rejseaktivitet.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Christine Wernberg Dalhoff på cwd@edu.au.dk / telefon 22 56 70 10.

Samtaler forventes afholdt den 1. oktober og den 8. oktober 2020.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts 

Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.

Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 275 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk 

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside. 

Om Aarhus Universitet 

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Universitet
Tuborgvej 164
2400
København
Danmark
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
09-09-2020
Udløber
27-09-2020
Kviknummer
LJA-81057100
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce