Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To alsidige autismepædagoger til Servicecenter/Intern Service

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
12-04-2019
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Hovedgade 28
2800
Kgs. Lyngby
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
06-05-2019
Kviknummer
LJA-72498358
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

På Bostedet Chr.X’s Allé søger vi to engagerede og kreative pædagoger med erfaring i udførelse af praktiske opgaver såsom klippe hæk, slå græs, gå på genbrugspladsen, planteskole, løse opgaver for andre - kort sagt have hænderne skruet godt på og samtidig have den faglige viden om autisme og metoder på plads.

Vi har udviklet et servicecenter rundt om en borger på bostedet, der varetager forskelligt forefaldende arbejde på og udenfor bostedet. Arbejdet er tilrettelagt, så borgerens særinteresser inddrages. Nøgleordene for dit arbejde er motivation, relation, struktur og inddragelse.

Rammen for arbejdet baserer sig på fleksibilitet, hjælpsomhed og nytteværdien for andre, og at udføre de aftalte serviceopgaver.

Servicecentret er matrikelløst og der er ikke et fysisk rum, hvor dagen skal startes og sluttes, eller hvor der skal spises, eller være en del af en gruppe. Som medarbejder er Servicecenteret en del af enheden Intern Service på Bostedet. Du refererer til faglig leder af Intern Service og indgår i personalegruppen dér.

Det centrale i Servicecentret er, at opgaver løses i aftale med borgeren, dig og kunden.

Rygsæk med siddestol, termokande og madpakke er en central del af arbejdsudstyret. 2 af dagene foregår på Planteskolen. Transportmidler til det fysiske arbejdssted er en cykel, at gå, eller det offentlige.

Servicecentret har sit eget lagerkontor og medarbejdere, der har brug for servicecentrets arbejdskraft henvender sig via mail, som servicecentret skal melde tilbage på. Borgeren inddrages aktivt i arbejdet.

Du møder ind i borgerens hus hver morgen kl. 8.00. Du og borger drikker morgenkaffe og planlægger dagens opgaver. Madpakken smøres og rygsækken pakkes. Kl. 9.00 starter arbejdsdagen.

Servicecenteret består p.t af en borger og to medarbejdere tilknyttet til projektet. Vi forestiller os, at du og din kollega arbejder henholdsvis 2 og 3 dage sammen med borger og er i den resterende tid i enheden Intern Service.

Selvom borgere i begge enheder (Servicecenter og Intern service) alle har autisme er det to meget forskellige opgaver, der skal løses. I den ene enhed er udfordringerne sociale, psykiske og handler om manglende impulsstyring. I den anden enhed er der større støttebehov, herunder personlig pleje og arbejde med nonverbal kommunikation samt forebyggende indsats i forhold til potentielt udadreagerende adfærd.

Kvalifikationer:

Du er pædagog og har erfaring med det autismefaglige område.

Du kan udvikle og tænke nyt og kan lide at udføre praktiske opgaver og havearbejde ude i al slags vejr.

Du kan samarbejde; er loyal overfor beslutninger og indgår i de fastlagte strukturer.

Vi tilbyder:

Tilknytning til et team i enheden Intern Service og en faglig leder.

Oplæring af dig sker via det nuværende team fra bodelen, der p.t. varetager opgaven.

Stillingerne er på 37 timer ugentligt og foregår i dagtimerne. Løn- og ansættelse i henhold til KL og SL.

Vil du vide mere om os - så besøg vores hjemmeside www.bostedetchrx.dk

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Hovedgade 28
2800
Kgs. Lyngby
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
06-05-2019
Kviknummer
LJA-72498358
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed