Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To analytikere til porteføljestyring på kreditområdet

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-01-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
03-02-2020
Kviknummer
LJA-78891166
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du bruge din makroøkonomiske indsigt til strategisk styring af kreditgivningen hos landets største långiver?

 

Dit kommende job

Kreditsekretariatet er en central enhed, der bl.a. har ansvar for porteføljestyring af den samlede udlånsbog. Vi arbejder med strategisk styring af kreditrisikoen, hvor en væsentlig rolle er at se fremad og vurdere betydningen af tendenser i samfundet: Hvordan påvirker fx nye teknologier, ny regulering eller ændret forbrugeradfærd de brancher, som Nykredits kunder agerer i? Vi udarbejder løbende analyser, der bruges til at evaluere og justere kreditpolitikken, både ift. den strategiske risikospredning på fx brancher og ift. kreditrisikostyring af den enkelte branche i den daglige kreditgivning.

 

Vi styrker området og søger to skarpe analytikere, der skal indgå i teamet omkring porteføljestyringen: en chef-/senioranalytiker med flere års erfaring og en analytiker med kortere erfaring evt. nyuddannet. Du får en bred berøringsflade og mulighed for at anvende din stærke faglighed til at udforme konkrete tiltag, der understøtter forretningen i en sund og balanceret udlånsvækst.

 

Dine ansvarsområder

Dine primære ansvarsområder vil omhandle:

 

  • Porteføljerapportering til forretningsledelsen, direktioner og bestyrelser

  • Strategiske beslutningsoplæg på baggrund af brancheanalyser, temaundersøgelser mv.

  • Månedlig monitorering af kreditrisici på porteføljeniveau

  • Udvikling, effektivisering og automatisering af porteføljerapporteringen

 

 

Du vil varetage tilbagevendende opgaver, udviklingsopgaver såvel som ad-hoc opgaver, hvor fællesnævneren er det analytiske afsæt.

 

Din erfaring

Du har en økonomisk uddannelse på kandidatniveau, og vi forventer, at du har erfaring med Excel, Macrobond, SAS eller andet analytisk software. Du har en høj faglighed inden for makroøkonomi og ønsker at omsætte denne viden til konkrete tiltag. Erfaring fra den finansielle sektor, herunder kreditområdet, vil være en fordel, men det er ikke en forudsætning.

 

Du kan bevare overblikket over store datamængder, analysere udviklingen og omsætte det til enkle kreditpolitiske anbefalinger i et forståeligt sprog. Du bliver ansvarlig for, at anbefalingerne forankres i organisationen og kommer til at gøre en forskel i kreditstyringen, og det er derfor afgørende, at du er stærk i skiftlig og mundtlig formidling.

 

Du får energi af at arbejde opsøgende på tværs af organisationen og sætter en ære i at inddrage de rette  interessenter - i og uden for kreditafdelingen - for at sikre beslutninger med en stærk forankring i organisationen.

     

Din nye arbejdsplads

Kreditsekretariatet er organisatorisk placeret i den centrale kreditafdeling for Nykredit og Totalkredit. Du får mange engagerede og ambitiøse kolleger i et miljø, der er præget af høj faglighed, åbenhed og respekt for hinanden. Vi brænder for at sætte kundeorientering og professionelle løsninger i fokus. Har du ambitioner, og kan du skabe resultater, så får du gode interne udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Lisa Lund Holst, 23 38 44 43 / LLH@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 3. februar 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2020
Udløber
03-02-2020
Kviknummer
LJA-78891166
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed