Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To analytisk skarpe studentermedhjælpere til evalueringsopgaver

HR og Uddannelse

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
11-09-2019
Kontakt
HR og Uddannelse
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf
23997192
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75534279
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse

Skarpe studerende med interesse for kvantitativ metode, analysearbejde og administrativt arbejde søges til Center for HR.

Om dig

Som vores nye studenterkolleger skal I hjælpe os med diverse opgaver inden for indsamling, behandling og afrapportering af kvantitative data.

For den ene af jer bliver en hovedopgave at være udførende på den kvantitative evaluering af Region Hovedstadens ledelsesudviklingsprogram. Evalueringen skal danne baggrund for vores kontinuerlige forbedring af forløbene, så deltagere og i sidste ende deres medarbejdere og patienter/borgere får mest muligt ud af dem. Evalueringen skal også sikre, at vi kan dokumentere programmets resultater. Du kan læse om regionens ledelsesudvikling på regionens hjemmeside.

For den anden af jer vil fokus ligge dels på fremskrivningsanalyser for sundhedssektorens arbejdsmarked, hvor der blandt andet skal varetages mange tabeludtræk. Dit arbejde vil også omfatte indsamling af surveydata, datarensning m.m. på andre evalueringsstudier for uddannelsesområdet, blandt andet i forbindelse med effektmåling på et e-læringsmodul i smertebehandling. Du skal også regne med at gå til hånde i evalueringen af ledelsesudviklingsprogrammet.

I kan begge afhængigt af kompetencer - også inddrages i andre typer af analyse- og udviklingsopgaver.

Ansvar og arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil for jer begge bl.a. kunne være:

  • planlægning af mange sideløbende evalueringer, så timing i forhold til både deltagere og vores systematiske opfølgningsaktiviteter bliver optimal
  • pilottest af spørgeskemaer
  • indsamling af surveydata og rensning af data
  • grafisk fremstilling af data
  • skriftlig afrapportering og andre opgaver i relation til evaluering, fx litteraturstudier.
Vi ser gerne, at du lever op til så meget af følgende, som muligt:

  • har overblik og er god til konkret planlægning
  • er selvstændig og ansvarsbevidst
  • kan lide og er god til at arbejde med kvantitative analyser
  • er studerende på en videregående uddannelse, fx sociologi, økonomi eller statskundskab - gerne med min. 1 år tilbage af studietid.
Det er en fordel, hvis du kender til spørgeskemaprogrammet SurveyXact, men ikke noget krav.

Vi tilbyder

Med stillingerne følger der mulighed for at opnå praktisk erfaring med den teoretiske statistik og metode, du lærer om i din uddannelse. Du vil få indsigt i strategiske indsatser, ledelsesudvikling samt systematisk opfølgning på komplekse evalueringer i sundhedssektoren. Du vil blive en del af et team med gode kolleger i et dynamisk og uformelt miljø.

Vi sørger for grundig oplæring indenfor de opgaveområder, som du skal varetage.

Om Center for HR

Center for HR er en del af Danmarks største sundhedsorganisation med 44.000 ansatte, hvor ca. 70 pct. er sundhedspersonale fordelt på syv hospitaler. Vi leverer uddannelse og kompetenceudvikling, ledelses- og organisationsudvikling, og vi yder rådgivning og service inden for løn, personalejura, personalepolitik og arbejdsmiljø.

I Center for HR dyrker vi nysgerrighed og læring. Her får du mulighed for at udvikle dig i en retning, der gør dig til medskaber af fremtidens sundhedsvæsen. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor vi forventer og giver plads til at du selv tager ansvar og initiativ. Vi vil styrke lederskabet i den enkelte, fordi vi tror på, det skaber faglig og personlig energi og bedre resultater.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henriette Holscher på telefon 20 55 93 84 eller mail: henriette.holscher@regionh.dk eller Jacob Brauner på telefon 21 46 35 81 eller mail: jacob.brauner.joergensen@regionh.dk.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 15 timer pr. uge i gennemsnit.

Vi er fleksible i forhold til dine eksamensperioder

Ansættelse pr. 1. november 2019.

Ansættelsessted er Center for HR, Kildesgårdsvej 28, 2900 Hellerup.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 23. september 2019.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 25. og 27. september.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.Ansøg nu
Kontakt
HR og Uddannelse
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf
23997192
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
23-09-2019
Kviknummer
LJA-75534279
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse
Beliggenhed