Gem annonce

To kliniske psykologer til Herstedvester fængsel

Kriminalforsorgen - Herstedvester Fængsel

Albertslund, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2020
Kriminalforsorgen - Herstedvester Fængsel
Holsbjergvej 20
2620
Albertslund
Danmark
Tlf
72 55 65 00
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80562989
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Vil du udfordre dig selv fagligt i en unik ramme? Herstedvester fængsel søger 1 - 2 erfarne kliniske psykologer.

 

Behandlergruppen, som du vil blive en del af, udgøres af en større gruppe psykologer, psykiatere, to somatiske læger ansat på konsulentbasis, fem sygeplejersker og en endokrinologisk lægekonsulent. Derudover er der et tæt samarbejde med fængslets øvrige personale, herunder bl.a. fængselsbetjente, socialrådgivere og jurister.

 

Vi søger en psykolog til en afdeling, som både rummer et afsnit for nyindsatte afsonere og for langtidsafsonere. Arbejdet består derfor i både udredningsopgaver inkl. Testninger, planlægning af den videre afsoning for de nyindsatte afsonere, risikovurderinger samt længerevarende behandlingsforløb af langtidsafsonere som varetages i et tæt tværfagligt samarbejde. Vi afholder samratings og kliniske konferencer, som du også vil blive en del af.

 

Jobbet du søger indeholder:

 

 • Mange forskelligartede opgaver

 • Udredning og behandling af dømte, herunder sædelighedsdømte

 • Motivations- og behandlingsarbejde i et dynamisk tværfagligt team

 • Mulighed for længerevarende terapeutiske forløb med indsatte

 • Supervision af andre faggrupper i fængslet

 • Undervisning af andre faggrupper

 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, herunder supervision

 

Vi forventer, at du

 

 • Har klinisk erfaring med en psykosocialt belastet klientel

 • Har bred erfaring med psykologisk testning og udredning af voksne

 • Har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt

 • Er indstillet på tværfagligt samarbejde

 • Udviser stabilt fremmøde

 • Er kreativ og kan arbejde med det muliges kunst

 

Ansøgere med solid udredningserfaring, psykiatrisk erfaring samt opnået autorisation foretrækkes.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingerne er med tiltrædelse 1. oktober 2020 eller snarest muligt herefter. Stillingerne er faste fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

 

Ansættelse og aflønning som psykolog sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC for akademikere i Staten.

 

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen

 

Arbejdsstedet er Herstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, Albertslund

 

Herstedvester fængsel er et lukket landsdækkende fængsel, som varetager psykologisk/psykiatrisk udredning og behandling af indsatte med særlige behandlingsbehov. Fængslet har 166 pladser, heraf 20 særlige visitationspladser til sædelighedsdømte, 23 halvåbne pladser, 10 kvindepladser, 14 intensive pladser til psykisk og somatisk syge. Desuden huser fængslet forvaringsdømte grønlændere.

 

Hovedparten af fængslets indsatte afsoner lange evt. tidsubestemte fængselsstraffe og frembyder en bred vifte af psykiatriske, psykologiske og sociale problemstillinger, herunder særligt lidelser inden for personlighedsforstyrrelsesspektret og misbrugsrelaterede problemstillinger.

 

Fængslet har en række forskellige behandlingstilbud, herunder misbrugsbehandling. Fængslet løfter også motivationsopgaven vedr. sædelighedsdømte, som venter på overflytning fra et arresthus til Herstedvester fængsel. I forhold til en mindre gruppe afsonere dømt for meget alvorlig sædelighedskriminalitet påbegyndes og varetages kønsdriftsdæmpende medicinsk behandling.

 

Læs mere om Herstedvester fængsel her

 

Herstedvester Fængsel er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, arresthuse, 2 KiF afdelinger, 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

 

Området har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere oplysninger henvises til www.kriminalforsorgen.dk.                       

 

Du søger stillingerne via knappen søg stillingen. Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til de ledige stillinger.

 

Ansøgningsfristen er den 14. august 2020 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 36.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

 

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

 

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte institutionschef Hanne Høgeh Rasmussen, tlf. 72 55 65 04 eller ledende overlæge Ulla Almegaard, tlf. 72551396.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 72554595 eller HR-konsulent Michelle Mønster Pedersen, tlf. 72555599 (sommerferie fra den 3. juli til og med den 28. juli 2020)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kriminalforsorgen - Herstedvester Fængsel
Holsbjergvej 20
2620
Albertslund
Danmark
Tlf
72 55 65 00
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
14-08-2020
Kviknummer
LJA-80562989
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce