Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To socialpædagoger til Botilbuddet Pallesvej

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-11-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
22499380
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77341437
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Har du interesse i at arbejde med mennesker med autisme og udviklingsforstyrrelse? Og har du lyst til at blive del af et team, der arbejder sammen om at højne trivslen hos tilbuddets borgere? Så er det dig, vi søger!

Botilbuddet Pallesvej søger to engagerede og kompetente kollegaer med tiltrædelse den 1. januar 2020 eller hurtigst muligt.

Om Pallesvej og vores arbejde
Stillingerne er tilknyttet vores afdeling på 1. tv., hvor der bor ni borgere med med autismespektrums- og udviklingsforstyrrelser. Disse borgere er visiteret efter Servicelovens §107, og kan have forskellige støttebehov. Kendetegnet for alle er dog, at de har behov for tryghed igennem struktur og for støtte i dagligdagen for på sigt at komme i mere selvstændig bolig. Vores vigtigste opgave er derfor at støtte og vejlede borgerne i eget hjem igennem individuel indsats, tilrettelagt efter borgerens eget ønske og behov med henblik på øget selvstændiggørelse.

Vi arbejder i flerfaglige teams omkring de enkelte borgere, hvor vi forventer, at alle i teamet bidrager med deres faglighed og kompetencer. Teamet står for den daglige borgerkontakt, samarbejde med sagsbehandler, planlægning af aktiviteter samt støtte eller hjælp til personlig pleje til borgere, som har behov for dette. Det er også teamets ansvar at udarbejde pædagogiske og sundhedsfaglige handleplaner og sikre, at det faglige arbejde dokumenteres systematisk i vores dokumentationssystem CSC Social. Der vil også være en del praktiske opgaver så fx madlavning, tøjvask m.m.

Vi har stor bredde i vores tilbud, og medarbejdernes vil derfor generelt opleve at blive udfordret af mange varierede og alsidige opgaver i løbet af en arbejdsdag.

Organisatorisk er botilbuddet Pallesvej er en del af centerfællesskabet CenterCampo, som består af fire tilbud beliggende i København, på Lolland og i Dianalund. Du kan læse mere om Pallesvej og Center Campo på www.centercampo.kk.dk.

Faglige kompetencer

  • du er etisk velovervejet og velfunderet
  • du har forståelse for at planlægning, udførelse, dokumentation og evaluering er lige vigtige elementer i den socialpædagogiske praksis
  • du kan arbejde selvstændigt og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • du er ikke bange for at tage ansvar og bidrager både fagligt og personligt til det gode kollegaskab
  • det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med lignende arbejde og målgruppe, konkret gerne med neuropædagogik og low arousal
Vi kan tilbyde

  • en god og velfungerende arbejdsplads med gode kollegaer med et højt fagligt niveau
  • faglig sparring med både ledelse og centerkonsulenter, hvor vi blandt andet tager udgangspunkt i neuropædagogik og low arousal
  • en arbejdsplads, som hele tiden udvikler sig, og hvor medarbejderne tør kigge på sig selv og egen praksis
Det praktiske
Stillingerne er faste fuldtidsstillinger med blandede dag- og aftenvagter og med arbejde hver anden weekend. Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Mere information
Hvis du ønsker mere information om stillingerne, kan du kontakte afdelingsleder Christina Kjersgaard på 4042 6224.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest mandag den 25. november 2019.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 27. og 28. november.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
22499380
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77341437
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed