Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To studentermedhjælpere til Center for Trafik,Miljø og Bæredygtighed

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2020
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Torv 17
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
45973000
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79922144
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Studiejob

Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed har to studiejob for studerende, der har bestået bachelor på ingeniørstudiet, naturvidenskab eller lignende.
Stillingerne er forankret i Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed, som har ca. 40 medarbejdere, heraf en centerleder og 3 afdelingsledere. Vi dækker myndighedsområdet med afdelingerne Natur og Miljø, Trafik og Mobilitet samt Klima- & Forsyning.

Stillingerne

Klima- og forsyningsafdelingen har fokus på at levere sikker planlægning og myndighedsbehandling for de forskellige forsyningsarter, udarbejdelse og implementering af en bæredygtighedsstrategi og tilpasning af byen til at håndtere fremtidens klimaforandringer.
Afkobling af regnvand fra fælleskloaksystemet er et vigtigt virkemiddel til at undgå oversvømmede kloakker ved kraftig regn. Vi i har øjeblikket især brug for, at du kan deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om at afkoble regnvand til nedsivning i faskiner, regnvandssøer mv. Deltagelse i afdelingens øvrige opgaver samt forefaldende opgaver kan desuden komme på tale. Du vil komme til at arbejde sammen med Vandteamets søde kolleger, som har solid erfaring på deres områder.

Trafik og Mobilitetsafdelingen har fokus på trafikplanlægning og analyser af sammenhænge mellem byudvikling og trafik, trafiksikkerhed i forhold til uheldsbekæmpelse og trygge skoleveje, lovfortolkning på vejområdet, myndighedsbehandling og borgerdialog, gravearbejder i vejarealer og råden over vejarealer.
Vi tilbyder en arbejdsdag med flere forskellige opgaver. Du vil bl.a. skulle assistere vores gravekontor med afslutning og opfølgning på sager, ligesom du vil deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om råden over vej og sager om beplantning. Du vil også skulle bistå med ad hoc baserede opgaver indenfor afdelingens kerneområder.

Om dig
Du skal have både faglige og metodiske kompetencer til at løse komplekse sager, uden at tidsplanen skrider. Dvs. du skal være systematisk, struktureret og effektiv.

Du skal være god til at lytte, samarbejde, finde løsninger og sætte retning. Du skal kunne kommunikere tydeligt og forståeligt skriftligt og mundtligt på dansk og kunne give borgerne en god og professionel service.

Du behøver ikke at have praktisk erfaring endnu, men det vil være en fordel, at du har kendskab til de nævnte fagområder og meget gerne også til offentlig administration og den relaterede lovgivning.

Vi forventer, at du har en relevant studieretning indenfor ingeniørstudiet, naturvidenskab eller lignende, og at du har bestået uddannelsens bachelorniveau.

Løn og ansættelse

  • aflønning efter overenskomsten for bachelorer på dit fagområde.
  • 15. april 2020 eller snarest derefter.
  • Arbejdstiden er 10-15 timer pr uge, som kan tilpasses dit studie og med mulighed for at arbejde mere i dine ferieperioder.
  • Ansættelsen er som udgangspunkt for et år med mulighed for forlængelse efter gensidig aftale.

Frist og samtaler
Ansøgningsfristen er søndag den 29/3 kl. 23.59.
Til stillingen i Klima og Forsyning holdes samtaler onsdag den 1/4 i tidsrummet kl. 8.30-11.00 på Rådhuset.
Til stillingen i Trafik og Mobilitet holdes samtaler onsdag den 1/4 i tidsrummet kl. 13-15.00 på Rådhuset.
Du vil blive kontaktet, hvis vi ønsker at invitere dig til en samtale.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte:
Klima og Forsyning: afdelingsleder Thomas Hansen, mail thomh@ltk.dk, telefon 45 97 35 35.
Trafik og Mobilitet: afdelingschef Christine Hammer Jespersen, mail chjes@ltk.dk, telefon 30 50 71 51.

Ansættelsesforhold
10-15 timer pr. uge

Tiltrædelse
15. april 2020 eller snarest derefter

Arbejdssted
Lyngby-Taarbæk Kommune, Lyngby Torv 17, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Ansøg nu
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby Torv 17
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Tlf
45973000
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79922144
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed