Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To studentermedhjælpere til risiko & fund oversight i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80543246
Jobtype
Fuldtid
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank

Har du lyst til at arbejde i Nykredit Portefølje Administration (NPA); et investeringsforvaltningsselskab med mere end 800 mia. kr. under administration? Er du et ordensmenneske, interesserer du dig for tal, og ønsker du et studiejob med mulighed for udvikling og ansvar?

 

Stort ansvar med varierende arbejdsopgaver

Du får en hverdag med en bred vifte af opgaver, hvor det overordnet gælder, at du får lov til at arbejde meget selvstændigt. Du bliver en aktiv del af to områder - hhv. Fund Oversight og Team Risk - og du vil spille en vigtig rolle i den daglige drift og udvikling. Dette studiejob er en god indgangsvinkel, hvis du efter studiet ønsker at arbejde videre med fund oversight, compliance, risiko eller den finansielle sektor generelt. Mængden og typen af de enkelte opgaver er meget varierende, og generelt vil arbejdsopgaverne i høj grad afhænge af den enkelte studentermedhjælpers kompetencer, ambitioner og ihærdighed. Dine opgaver vil være inden for finance og spænde over disse tre områder:

  • Risiko som bl.a. indebærer risikoberegninger og -rapportering. Her skal du analysere og skrive kommentarer til de kvartalslige risikorapporter og vurdere risikotyper til brug for bl.a. prospektudarbejdelse.

  • Fund Oversight som bl.a. indebærer den løbende oversight af investeringsforeningernes service providers (rådgivere, depotbanker, distributører). Her skal du hjælpe med at tjekke off-site due diligence af service providers, planlægge, opdatere og udsende spørgeskemaer og efterfølgende behandle svarene. Tilsvarende for on-site due diligence af service providers vil der være forberedende opgaver inden besøg foretages. Herudover skal du registrere operationelle risici, rapportere om dem og udarbejde rapportering til Oversight Committee og bestyrelsen.

  • Accounting, som bl.a. indebærer regnskabsrapportering. Opgaverne består bl.a. i at foretage korrekturlæsning af årsrapporter for investerings- og kapitalforeningerne.

 

Du er analytisk, effektiv og en god formidler

Du er på dit andet eller tredje år af bacheloren og forventer at læse en kandidatoverbygning med fokus på erhvervsjura, finans, matematik eller lignende. Du har en oprigtig interesse for tal og arbejder på en struktureret/analytisk måde. Derudover er det vigtigt, at du har gode kommunikative evner og er dygtig til at formulere dig skriftligt på både dansk og engelsk.

 

Ambitiøs med stort overblik og stærke samarbejdsevner

Som person er du initiativrig og trives med at have mange bolde i luften, da du vil have flere arbejdsopgaver på en gang. Samtidig er du udadvendt og motiveres af samarbejde med mange forskellige mennesker og i tæt samspil med andre afdelinger. Vi lægger vægt på, at du er ambitiøs og kvalitetsbevidst og har en naturlig nysgerrighed på at lære nyt. Derudover er det vigtigt, at du er selvstændig og tager ansvar for de opgaver, du bliver stillet.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Finance-teamet, der er en enhed med knap 20 ansatte. Vi tilbyder et job i en fagligt velfunderet enhed med en uformel omgangstone og et godt socialt fællesskab. For en nærmere detaljeret beskrivelse af Nykredit Portefølje Administration A/S se vores hjemmeside www.nykredit.dk/npa.  

 

Den ugentlige arbejdstid vil være på 10-15 timer om ugen, og vi er selvfølgelig indstillet på fleksibilitet i eksamensperioder, ligesom vi forventer, at du er fleksibel i forhold til deadlines og lignende hos os.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller NPA som virksomhed og arbejdsplads, kontakt studentermedhjælper Martin Hofmann, 20 65 38 09 / MPOH@nykredit.dk eller CFO Regnar Lykou, 44 55 89 39 / RELY@nykredit.dk    

 

Ansøgningsfrist: 12. juli 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80543246
Jobtype
Fuldtid
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank
Beliggenhed