Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

To tale-høre-lærere til Den Tværfaglige Support - Område Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2020
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
40227839
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80279160
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Har du et inkluderende syn på den tale-høre-pædagogiske praksis samt blik for, hvordan det audiologopædiske område kan bruges til at løfte almenområdet i skoler og institutioner? Så læs her.

To af vores dygtige kolleger flytter til hver sin anden ende af landet. Derfor søger vi den 1. august eller snarest derefter, to tale-høre-lærere i Børne- og Ungdomsforvaltningen, Den Tværfaglige Support, Område Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave (VVK).

Det drejer sig om en fast stilling og en projektstilling frem til minimum den 31. december 2021 og et barselsvikariat. Barselsvikariatet begynder 1. september 2020.

Den tværfaglige supportfunktion består, udover tale-høre-teamet, af psykologer, støttepædagoger, kompetencepædagoger, sundhedsplejersker, en konsulentgruppe samt ledelse og administration.

Vi arbejder målrettet og tværfagligt med tidlig indsats og inklusion sammen med dagtilbud og skoler for at sikre miljøer, hvor børnene får de bedst mulige udviklingsbetingelser.

Desuden varetager vi opgaver med børn i alderen 0-18 år og deres familier.

Om os
Tale-høre-gruppen i VVK består for øjeblikket af 15 medarbejdere. Vi er fagligt meget engagerede, og vi er optagede af løbende at justere vores praksis, så den ligger i tråd med den nyeste viden på området.

Vi beskæftiger os bl.a. med rådgivning af skoler og institutioner, tværfagligt samarbejde omkring udvikling af læringsmiljøer samt rådgivning, vejledning og undervisning af børn, unge og deres familier.

Vi arbejder tæt og systematisk sammen med institutionerne med henblik på at udbrede strategier, der fremmer børns sprog og kommunikation i praksis. Denne praksis vil i fremtiden blive endnu mere udbredt. Der tages afsæt i tænkning fra http://www.hanen.org/Home.aspx.

Vi er opdelt i tre monofaglige teams, som mødes kontinuerligt for at sikre mest mulig fleksibilitet og bedst mulige samarbejde og sparring i opgaveløsningen. Der er tværfaglig kollegial supervision for alle i den tværfaglige support.

Sideløbende har faggruppen en række opgaver, der ikke er bundet op på skoler og institutioner, f.eks. forældrekurser, børn med høretab, børn uden for institutioner, dagplejen og en række bydækkende tilbud, eksempelvis stemme- og stammeundervisning.

Til den ene af stillingerne knytter sig to særlige funktioner på stemmeområdet: Betjening af Sankt Annæ Gymnasiums grundskole samt af Københavns Kommunes bydækkende dysfoniteam.

I denne stilling forventes du derfor at have omfattende kendskab til og interesse for stemmeområdet samt erfaring med undervisning og behandling af børnestemmer. Det vil desuden være en fordel, hvis du har interesse for musik og kendskab til sangteknik og/eller sangpædagogik.

Vi kan blandt andet tilbyde

 • et job i en spændende organisation, hvor der er mulighed og behov for at tænke nye tanker
 • mulighed for faglig opkvalificering og sparring
 • en feedback-baseret kultur med en løsningsfokuseret tilgang
 • et udfordrende og alsidigt job med både selvstændig tilrettelæggelse og tæt samarbejde med forældre, andre faggrupper, skoler og institutioner
 • en organisering, der sikrer et tværfagligt samarbejde med andre faggrupper
 • dygtige og engagerede kolleger og et godt kollegialt miljø med base i den tværfaglige supportfunktion på Toftegårds Plads i Valby
Om dig

 • Du er uddannet audiologopæd, har en pædagogisk diplomuddannelse i logopædi eller en speciellæreruddannelse med tale-høre-specialerne. Du må meget gerne have gennemgået en eller flere Hanen-workshops
 • Du har et inkluderende syn på den talepædagogiske praksis og har blik for, hvordan det audiologopædiske område kan bruges til at løfte almenområdet i skoler og institutioner
 • Du har en løsningsfokuseret tilgang, du er god til at se nye og fleksible måder at løse opgaver på, og du har lyst til at arbejde med et tværfagligt perspektiv
 • Du har gode formidlingsevner, er god til at styre processer og fortrolig med at holde oplæg i større forsamlinger og grupper
 • Du har interesse for både småbørn og skolebørn
Det er en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet på skole- og daginstitutionsområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Stillingernes timetal er mellem 32 og 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse er den 1. august eller snarest derefter.

Barselsvikariatet tiltrædes den 1. september.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte teamleder Lisbeth Riiskjær på 2446 2180 eller TR for tale-høre-lærerne Emma Slot Therkildsen på 2055 9661.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest mandag den 1. juni 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag den 10. juni.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
40227839
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80279160
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed