Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Transport- og Boligministeriet søger sekretær til ministersekretariatet

Transport- og Boligministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2019
Kontakt
Transport- og Boligministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
01-08-2019
Kviknummer
LJA-74408027
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

I Transport- og Boligministeriet har vi en ledig stilling i vores ministres forkontor til besættelse snarest muligt. Stillingen er placeret i Ministersekretariatet, som beskæftiger 6 medarbejdere, heraf 3 sekretærer. Ministersekretariatet har efter regeringsdannelsen to ministre i departementet og er i færd med at opbygge nye rutiner. Vi har derfor brug for en person, som er klar til at tage fat, og som kan håndtere de mange forskelligartede opgaver, der ligger i vores ministersekretariat. Erfaring fra tidligere lignende stilling er derfor en fordel.

 

Sammen med Ministersekretariatets øvrige sekretærer varetager du den daglige sekretariatsbetjening, herunder kalenderføring, telefonbetjening, rejsebestilling og -afregning. Du vil indgå i et team, der står for forberedelse af ministerens møder, kalenderstyring, mødeforplejning, koordinering med chauffør, åbenhedsordning, statsråd, ministermøder, økonomiudvalgsmøder, udsendelse af materiale til andre ministersekretariater samt kontakt til Folketinget, eksterne samarbejdsparter m.v.

 

Stillingen er udfordrende og giver en enestående mulighed for komme tæt på de centrale processer i Transport- og Boligministeriet. Du skal trives med et højt tempo og fagligt høje standarder samt være indstillet på utraditionelle arbejdstider. Du vil indgå i en fast vagtordning, der dækker de vekslende arbejdstider i sekretariatet.

 

Vi søger en medarbejder, som

 

  • har kontoruddannelse

  • har erfaring fra en lignende stilling i et ministerium

  • trives med at arbejde i et til tider højt tempo

  • er indstillet på lange arbejdsdage

  • som kan have mange bolde i luften på én gang uden at miste overblikket

  • har gode sprogkundskaber

  • har gode samarbejdsevner og er serviceorienteret og fleksibel

 

 

Vi tilbyder

 

  • et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job tæt på to ministre

  • gode kollegaer i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Ansættelsesområdet er Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ledende ministersekretær Teddy Becher eller sekretær i ministrenes forkontor Carina Pries Andersen. Departementets telefonnummer er på 41 71 27 00.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis senest torsdag den 1. august 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

 

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Transport- og Boligministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
01-08-2019
Kviknummer
LJA-74408027
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed