Gem annonce

Treasury Manager

Arbejdernes Landsbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-07-2020
Arbejdernes Landsbank
Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80682804
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du stærke analytiske kompetencer og interesse for likviditet og investering? Så søger vi lige nu en Treasury Manager til en spændende stilling i bankens Treasury afdeling.

 

Det bliver dit job

Du vil blive en del af bankens Treasury afdeling, der også er bankens likviditetsstyringsfunktion.

 

Likviditetsområdet er et væsentligt område for banken, og et område der løbende bliver udviklet, i takt med ændret lovgivning. Det stiller store krav til bankens udvikling af processer og forståelse af bankens likviditetsstrømme.

 

Vi forestiller os, du vil blive den helt centrale likviditetsressource i Treasury, og at dine primære opgaver vil bestå af følgende:

 • Medvirke til at løfte det samlede niveau for likviditetsstyring, herunder udvikling af prognoser for fremtidig likviditetspåvirkning

 • Analysere bankes likviditetsstrømme

 • Værdiansættelse af likviditetspræmien

 • Medvirke til at udvikle og opdatere processer, forretningsgange og arbejdsbeskrivelser på likviditetsområdet

 

Ud over ovenstående primære opgaver, vil jobbet indebære en bred vifte af Treasury opgaver, herunder placering af bankens indlånsoverskud.

 

Hvem er du?

Vi formoder, at du er cand.merc., cand.oecon., cand.polit. eller lignende, og har analytiske kompetencer samt interesse for likviditet. Derudover lægger vi vægt på, at:

 • Du formentlig har arbejdet i en lignende stilling i et penge- eller realkreditinstitut

 • Du har kendskab til investering, gerne fra obligationsmarkedet

 • Du har min. 3-5 års erfaring

 • Du kan omsætte teori til praksis

 • Du har gode kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt

 

Hvem er vi?

Treasury er et mindre team på blot 3 medarbejdere, der er en del af bankens Likviditets og Finansområde (LIFI), hvor den samlede medarbejderstab i LIFI består af ca. 60 medarbejdere. Treasurys primære arbejdsopgaver er, placering af bankens indlånsoverskud på ca. 27 mia. samt styring af bankens likviditet, herunder overholdelse af bankens LCR krav og det kommende NSFR krav.

 

Afdelingen er beliggende i Panoptikonbygningen, Banegårdspladsen 1 lige overfor Tivoli og 2 min. gang fra Københavns Hovedbanegård.

 

Det bliver du en del af?

Som medarbejder bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Treasury, er du velkommen til at kontakte Head of Treasury Carsten Hammershøj på tlf. nr. 38 48 45 28 eller 31 66 50 80.

 

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er den 9. august.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Arbejdernes Landsbank
Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80682804
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce