Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udadvendt storkunderådgiver til Storkunder København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2018
Kontakt
Nykredit
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
25-11-2018
Kviknummer
LJA-67536112
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vi søger branchens bedste storkunderådgiver. Vil du være en del af et succesfuldt team og være med til at bringe det til nye højder? Så er det dig, vi mangler i storkundeteamet i region København.    

 

Rådgivning, udadvendte aktiviteter, netværk og relationer er lige dig. Tillige har du et stærkt ønske om at levere topresultater.

           

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være bedst til kunder. Som storkunderådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje. Vi ønsker vækst i vores forretning med nye erhvervsbankkunder primært inden for segmenterne industri, service og liberalt erhverv. Det er derfor afgørende, at du forstår og evner at udfordre kunderne strategisk, så vi møder dem i øjenhøjde som en professionel erhvervsbank.

      

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • foretage opsøgende og udadvendte aktiviteter over for netværk og nye erhvervskunder

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • udfordre kunderne strategisk og dermed tilføre merværdi i samarbejdet med kunderne

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden

  • udvikle eksisterende kundeforhold og tiltrække nye kunder

  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme

  • involvere dig i erhvervslivet og skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet, på minimum HD-niveau med flere års erfaring med rådgivning af erhvervskunder indenfor bank.    

 

Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

          

Din nye arbejdsplads

I Nykredit Storkunder København, bliver du en del af en afdeling med 24 medarbejdere. Vi bor i Krystallen i København sammen med mange spændende kolleger og har et tæt samarbejde med de øvrige erhvervscentre i Region København, Private Banking og Private Banking Elite. Som en del af Storkunder København kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med andre storkunderådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt storkundechef Dennis Salling Stokkebro, 23 35 31 83 eller storkundedirektør Jens Kjeldgaard, 22 22 20 73.            

 

Ansøgningsfrist: 25. november 2018 

 

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

 


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
25-11-2018
Kviknummer
LJA-67536112
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed