Gem annonce

Udadvendt storkunderådgiver til Storkunder København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-04-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
20-04-2021
Kviknummer
LJA-81920377
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Rådgivning, udadvendte aktiviteter, netværk og relationer er lige dig. Vil du være en del af et succesfuldt team og være med til at bringe det til nye højder, så er det dig, vi mangler i vores team i Region København.

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være Bedst Til Kunder. Som storkunderådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe høj kundetilfredshed og lægge et positivt tryk i markedet. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje.

 

Vi ønsker at fortsætte væksten i vores forretning med nye erhvervskunder - primært inden for segmenterne handel, industri, service og liberalt erhverv. Det er derfor afgørende, at du forstår og evner at udfordre kunderne strategisk, så vi møder dem i øjenhøjde som en professionel erhvervsbank.

      

Dine ansvarsområder bliver at:

  • foretage opsøgende og udadvendte aktiviteter over for netværk og nye erhvervskunder

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder i tæt samarbejde med vores assisterende storkunderådgivere

  • udfordre kunderne strategisk og dermed tilføre merværdi i samarbejdet med kunderne

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden

  • skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet på minimum HD-niveau med flere års erfaring med rådgivning af erhvervskunder inden for bank. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bringe din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse i spil. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser til fordel for både kunden og Nykredit. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer. Du finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, som fx advokater og revisorer.

          

Din nye arbejdsplads

I Storkunder København bliver du en del af en afdeling med 25 medarbejdere, der holder til på Kalvebod Brygge 47. Det gør vi sammen med bl.a. Corporates & Institiutions og Kredit. Tillige har vi en god kantine, som er flot beliggende ud til havnen. Som en del af Storkunder København kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med andre storkunderådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få netop den karriere, du ønsker i Nykredit.

      

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt storkundedirektør Jens Kjeldgaard, 22 22 20 73, storkundechef Dennis Salling Stokkebro, 23 35 31 83, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 20. april 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
20-04-2021
Kviknummer
LJA-81920377
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce