Gem annonce

Uddannelsesrådgiver til Institut for Biologi ved Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
08-07-2020
Aarhus Universitet
Ny Munkegade 116
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
LJA-80620456
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Brænder du for drift og udvikling af uddannelser? Er du interesseret i et alsidigt og udviklende job? Har du lyst til at arbejde tæt sammen med forskere og ledelse i et stærkt internationalt biologisk forskningsmiljø midt i Aarhus?

Institut for Biologi, Aarhus Universitet, søger en uddannelsesrådgiver. Du vil få ansvar for at understøtte instituttets arbejde med drift og udvikling af biologiuddannelsen og vil skulle varetage funktionen som programsekretær på ph.d.-området.

Du vil blive en del af instituttets sekretariat, der har til opgave at yde den nære, administrative support og rådgivning til instituttets medarbejdere og ledelse. Du skal samarbejde og koordinere tæt med instituttets uddannelsesansvarlige og formanden for instituttets ph.d.-programudvalg omkring opgaverne. Du indgår i sekretariatets dygtige AC-team af bl.a. ansatte på formidlingsprojekter. Du vil desuden deltage i et netværk for ph.d.-administratorer på fakultetet.

Institut for Biologi varetager opgaver inden for biologisk forskning, undervisning og talentudvikling. Instituttet er organiseret med 5 sektioner: (1) Økoinformatik og Biodiversitet, (2) Genetik, Økologi og Evolution, (3) Mikrobiologi, (4) Akvatisk Biologi og (5) Zoofysiologi. Instituttet er placeret på campus i Aarhus og har omkring 210 medarbejdere og 480 bachelor- og kandidatstuderende. 

Instituttets nye uddannelsesrådgiver vil få til opgave

 • at løse administrative opgaver relateret til biologiuddannelsen herunder godkende studieprogrammer samt håndtere dispensations- og meritsager 
 • at varetage administration af ph.d.-området (programsekretær) herunder fordeling af ph.d.eres lønarbejde
 • at yde sekretariatsbetjening og rådgivning på uddannelses- og ph.d.-området herunder udarbejde oplæg og analyser og håndtere løbende forespørgsler
 • at stå for kommunikations- og formidlingsopgaver via bl.a. web og sociale medier
 • at understøtte og facilitere nye intiativer i forhold til bl.a. at styrke erhvervsperspektivet i biologiuddannelsen
 • at arrangere møder, workshops mv.Vi forventer, at vores nye uddannelsesrådgiver 


 • har en relevant akademisk uddannelse
 • skal være indstillet på både at bidrage til at løse driftsopgaver relateret til uddannelses- og ph.d.-området og samtidig kunne varetage en mere strategisk og rådgivende funktion
 • har erfaring med administrativ understøttelse og sekretariatsbetjening
 • har gode skriftelige kommunikationsevner og kan formidle på både dansk og engelsk
 • kan sætte sig ind i og forstå indhold og opbygning af biologiuddannelsen
 • kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre og vil bidrage til en god og levende arbejdsplads
 • er løsningsorienteret og struktureret i sin tilgangDet er en fordel, hvis du har erfaring fra en videregående uddannelsesinstitution.

Vi tilbyder dig 

Et spændende og alsidigt job i et godt og uformelt arbejdsmiljø i samarbejde med dygtige kollegaer, tæt på instituttets fagmiljøer og i løbende dialog med instituttets ledelse. Der er fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem familie- og arbejdsliv. Du vil få mulighed for personlig og faglig videreudvikling.

Stiilingen er en fuldtidsstilling på 37 t/uge. Tiltrædelse 1. oktober eller snarest muligt derefter.

Ansøgningsfrist er søndag den 16. august 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 24. august 2020.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Maya Jepsen på tlf.: 24870426 eller uddannelsesansvarlig lektor Birgit Olesen på tlf.: 23382117.

Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet

Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Aarhus Universitet
Ny Munkegade 116
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-07-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
LJA-80620456
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Gem annonce