Gem annonce

Uddannelsessekretær i Center for Voksne og Sundhed

Ballerup Kommune

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
22-07-2020
Kontakt
Ballerup Kommune
Hold-an Vej 7
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-07-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80709436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Kan du smile gennem telefonen, så det smitter til de uddannelsessøgende og samarbejdsparterne? Kan du arbejde selvstændigt med opgaverne? Og er du den, der altid tænker på at udvikle og forbedre de administrative arbejdsgange eller sproget i breve til vores elever og studerende? Så er det måske dig, vi mangler.

OM OS

Du vil blive ansat i Center for Voksne og Sundhed (C-VS), der er det Center i Ballerup Kommune, der har ansvaret for bl.a. plejecentre, hjemmepleje, botilbud til voksne og sundhedstilbud. Helt specifikt vil du blive ansat i vores Stab, som bl.a. understøtter Centret med fagspecialister, projektledere, it-support, analyser og velfærdsteknologi.  

Uddannelsessekretæren vil være i team med tre andre sekretærer i Staben, der har ansvar for andre områder end uddannelsesområdet. Den tætteste samarbejdspartner i hverdagen bliver uddannelseskonsulenten. Vi har ca. 200 elever og studerende hvert år, som skal hjælpes igennem deres uddannelser og praktikperioder.

Uddannelseskonsulenten har ansvar for den faglige del, og uddannelsessekretæren har ansvar for al administration omkring vores social- og sundheds-elever, sygeplejestuderende og pædagogstuderende.

Det er uddannelsessekretæren, der har den løbende kontakt til vores elever og studerende i forhold til administrative og praktiske opgaver. Derfor søger vi en tålmodig og smilende person, der kan lide at hjælpe og samtidig er dygtig til at holde overblikket, så der ikke er nogle, der bliver glemt. Opgaverne kan variere fra at passe telefon og lægge data ind i forskellige it-systemer til at deltage i ansættelsessamtaler og sørge for at hente mad til en undervisningsdag.

VI SØGER

En sød og dygtig kollega med godt overblik. Du skal have en relevant uddannelse inden for det administrative område, og kendskab til uddannelsesområdet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og styre en administrativ proces fra start til slut med et godt overblik. Du skal være fortrolig med IT på højt brugerniveau og være i stand til hurtigt at kunne sætte dig ind i nye systemer.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat 1. oktober 2020.

SOM UDDANNELSESSEKRETÆR VIL DU ARBEJDE MED

 • Selvstændig styring af administrative uddannelsesprocesser, som fx ansættelser af sosu-elever med indhentning af data, samtaler mm

 • Ajourføring af diverse lister

 • Dialog med elever, studerende og samarbejdspartnere på en måde, så de oplever en venlig, nærværende og effektiv uddannelsessekretær fx ved telefonbetjening og mails

 • Planlægning af praktikophold og undervisning, fx sørge for velkomstmail, orienteringsbrev om hvor og hvornår undervisningen foregår o.s.v.

 • Bestilling af lokaler og forplejning, opsætning og udskrivning af materialer mm

 • Udbetalinger af fx befordringsgodtgørelse

 • Ferieindberetning og sikring af, at eleverne får afholdt ferien i tilhørende ferieår

 

DET VIL VÆRE EN FORDEL HVIS DU

 • er struktureret og god til at fordybe dig i arbejdet

 • kan lide at have mange bolde i luften

 • er serviceminded

 • har erfaring fra uddannelsesområdet

 • har kendskab til Silkeborg Data, SBSYS og Prisme

 • har kendskab til Elevplan fraværsoversigt, oprettelse af uddannelsesaftaler

 • er en teamplayer, der værdsætter og investerer i gode sociale relationer i samarbejdet med elever, studerende og samarbejdspartnere

 • er fuld af energi og godt humør.

 

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION

Du kan ringe og høre mere om jobbet hos stabschef Pernille Bruun-Guassora på telefon 2146 0222 eller uddannelseskonsulent Vivi Aakjær Abben på telefon 2535 2831.

ANSØGNINGSFRIST: 7. AUGUST 2020

Der vil være samtaler den 18. august 2020.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på send ansøgning og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Her kan du oprette en jobagent.

Jobagenten sender dig en mail, hver gang vi har et ledigt job, der passer til de kategorier, du har indtastet.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Ballerup Kommune
Hold-an Vej 7
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-07-2020
Udløber
07-08-2020
Kviknummer
LJA-80709436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce